sasvim iskreno

Naše zvijezde priznale kada su sami sebe počeli više cijeniti: "Bitno da sam ja dobro sa sobom"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Lana Jurčević Karmela Vukov-Colić Milana Vlaović Kovaček Karmela Vukov Colić Karmela Vukov-Colić +0 Karmela Vukov Colić za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Lana Jurčević danas ima mnogo više samopouzdanja nego prije desetak godina. Luka Nižetić proživio je krizu samopouzdanja s ulaskom u tridesete, a ovakvih problema čak ni u tinejdžerskim godinama nije imala Karmela Vukov Colić. Kako su domaće zvijezde naučile voljeti i cijeniti sebe te dolazi li samopouzdanje uvijek s godinama, otkrile su Juliji Bačić Barać.

Kada i kako dolazi samopouzdanje? Teško je odgovoriti na ovo pitanje, ali domaće zvijezde se slažu - kako raste broj godina, tako raste i samopouzdanje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

"Jesam li ja imala ovo samopouzdanje prije pa ni pet godina, ni deset, ni petnaest. Takvo kakvo imam sada, ali puno je tu i rada na sebi i
samodokazivanja, puno je tu nekih faktora", zaključila je Lana Jurčević.

A koji su to sve faktori koji utječu na dojam osobe o samoj sebi?

"Moramo jako paziti pri odgoju naše djece, samopouzdanje se gradi ja mislim od prvog udaha i mislim da je bitno da im damo do znanja da su stvarno pametni, sposobni, voljeni", zaključila je Karmela Vukov Colić.

Često krizu samopouzdanja prolazimo baš u tinejdžerskim godinama.

"Ja sam bio potpuno bez brige, bez pameti. Meni je bilo tad ludilo, ja sam samo razmišljao kako ću se zabaviti i škivat iz škole", priznao je Luka Nižetić.

Lana Jurčević smatra kako je ključno samoprihvaćanje.

"Mene danas ne određuje jel ja imam 55 kila ili 75, jel imam ono prišt nasred čela. Tako mi je svejedno što tko misli, bitno da sam ja
dobro sa sobom", zaključila je Lana.

A Luka Nižetić nadomak četrdesetih ne krije da prolazi kroz različite faze.

"Moje samopouzdanje varira, čas je gore, čas je dolje. To je valjda tako kod ljudi koji se bave nekim kreativnim poslom", smatra Luka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 10 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Celebrity Seve podijelila neviđenu fotografiju sa sinom na poseban dan, rijetki su ostali ravnodušni na prizor: "Nisam sigurna da imate ljepšu"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 +2 Danijela Martinović - 5 Celebrity Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene