Zgode s ljetovanja

Ljeto koje će pamtiti - masaža na Tajlandu za Maju Šuput bila je pogubna

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tko je na plaži zaveo Ivanu Marić, kako je Luka Bulić zaradio šav na glavi, a što se dogodilo Maji Šuput? Domaće zvijezde povjerile smiješne neugodnosti s plaže.

Druga sezona popularnog showa 'Tvoje Lice Zvuči Poznato', na jesen će ponovno uveseljavati gledatelje pred malim ekranima. Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić nova postava, a u prilogu inMagazina otkrili su neke od svojih dogodovština s plaže.

Pogledaj i ovo showbuzz Tvoje lice zvuči poznato Kandidati su dali sve od sebe - tko vam se najviše svidio?

Radijski voditelj i glazbenik Luka Bulić svoje nezgode s plaže prisjeti se svaki put kada se pogleda u ogledalo, točnije, u šav na arkadi. On se, naime, kao trogodišnjak poskliznuo tuširajući se na plaži.

'Šivali su mi na živo čovjek je sa mnom pričao i čovjek me pitao me kako se zoveš ja sam rekao Luka bio sam svjestan i onda je rekao"Ti zasigurno za Hajduk navijaš" a ja sam rekao s tri godine 'Ne, za Dinamo'', rekao je Luka.

Slično kao i Luka, komičar Ivan Šarić s boli se prisjeća nezgode prije dvadesetak godina, kada se ozlijedio, skačući u vodu, a sve u namjeri da osvoji srce 12-godišnje Polone iz Slovenije.

'Budući da me je bilo sram da me Slovenke ne vide, onda sam još plivao 500 metara na drugi kraj rive i onda sam izašao van, došao do babe bili su tamo mama i tata onda me tata vidio razrezanog i dao mi dvije žlebe 'šta si se razbio majmune'!', ispričao je Ivan.

Umjesto da je opusti, masaža na Tajlandu za Maju Šuput bila je pogubna. Pjevačica je završila u bolnici:

Pjevačica Maja Šuput je skupila hrabrosti i prihvatila novi izazov!

'To su one bolnice iz filmova gdje vam muhe lete, orlovi lete, slon ulazi, ljudi čekaju s nogama koje su im odrezane s onim listićem da dođu na red znači unutra si ušao i razbolio si se momentalno, a ja sam ušla tamo da dobijem lijek, dok sam ja čekala da dobijem lijek oni su me poslali na sve pretrage nije mi bilo jasno, oni su meni mjerili visinu, težinu, krv, tlak, ja sam izašla iz te bolnice toliko bolesna da sam se sljedećih dva mjeseca liječila', otkrila je Maja.

Ivana Marić iz povijesti neugodnosti s plaže izdvaja ljetovanje s rođacima u Cavtatu. Smrtno se zaljubila u lokalnog dečka, koji joj nikako nije mogao prići, a evo i zašto.

'Ja sam čuvala 6 djece, a cijelo vrijeme na plažu dolazili su 2,3 frajera jedan od njih me promatrao i tak smo se nekako imali eyekontakt, ali s 14 godina platonska ljubav da bi na kraju tog ljetovanja i mog čuvanja čopora djece gdje frajer nije mogao doći do mene da mi se obrati, jednu večer smo otišli na piće i mislim da je to jedan od prvih poljubaca u mom životu', kaže Ivana sa smiješkom na licu.

Priče svih kandidata novog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene