Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saznajte tko se zbog ukradenih dokumenata nije mogao vratiti u Hrvatsku, koga je umalo privela policija, a tko je gledao u oči uraganu.


Mudra izreka kaže kako su putovanja jedina stvar koju kupujemo, a njome postajemo duhovno bogatiji. S njom se slažu i naši poznati koji što zbog posla, a što iz užitka, često putuju. S brojih putovanja nose mnoštvo uspomena, a iz riznice sjećanja za nas izdvajaju nezgode koje će pamtiti cijeli život.

Todorić i Milica svojoj vezi dali još jednu priliku

Vezani članci Ivan Zak Zak otkrio kako je u nekoliko sati okupio prijatelje iz svih krajeva Hrvatske i snimio pjesmu za Glinu, Sisak i Petrinju Petrinja iz zraka nakon potresa Razorni potres ujedinio Hrvatsku: Nakon prvotnog šoka i domaće su zvijezde odlučile pomoći

U namjeri da uživa na putu sa svojim dragim, sreće nije imala Milica Mihajlović, djevojka Ivana Todorića koja je zbog njega ostala sama na putovanju u Sjevernoj Americi.

'Isplanirali smo romantično putovanje u New York sa svojim dragim gdje smo se i upoznali i onda sam ja došla iz Beograda u Zurich ali sastala sam se sa svim njegovim poslovnim partnerima gdje se on nije pojavio jer mu je istekla visa i onda sam ja završila sama u New Yorku u hotelu, 4 dana sa svojom prijateljicom i nisam mogla vjerovati', otkrila je Milica svoje neslavno putovanje.

Nisu Milica i Ivan jedini kojima su se događale ovakve stvari. Na ovoj listi svoje je zasluženo mjesto našao i Leteći odred. 

Leteći odred, kao što i ime daje naslutiti, jednostavno se prepušta putovanjima pa čak i kada se nađe u situacijama da zakasni na, primjerice, trajekt. Tako je to bilo prije nekoliko godina kada se dva člana benda s jednog od jadranskih otoka nisu uspjeli ukrcati na brod, no našli su način kako doskočiti i tom problemu. Kako je to izgledlo ispričao je Denis Dumančić:

'Još dok smo putovali trajektom smo komentirali ma ne znam tu je negdje gore ili u wc-u je, zaglavio se. Onda smo se pokupili van sa trajekta na obalu njih nije bilo. Kasnije su nam prepričavali bili su mokri, oni su iz nekakvih samo njima razumljivih razloga, kad je odlazio trajekt skočili u more i pokušali doplivati, ali nije im uspjelo'.

Kakve su sve putne nezgode doživjeli Severina, Ivan Zak i mnogi drugi, saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook