Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Huljićev prateći bend 25-godišnji Makedonac Emil Arsov novo je pojačanje Madre Badesse, pratećeg benda Tončija Huljića. Splitski hitmejker sinoć ga je prvi put predstavio hrvatskoj publici.


Za ovog makedonskog slavuja koji je sinoć razgalio publiku u šibenskom HNK sigurno ćete još puno puta čuti! 25-godišnji Emil Arsov novo je pojačanje Madre Badesse, pratećeg benda Tončija Huljića kojeg je splitski hitmejker sinoć premijerno predstavio hrvatskoj publici, na humanitarnom koncertu 'Za dicu Dalmacije'.

Vezani članci Tonči i Vjekoslava Huljić (FOTO: Pixsell) Zavodnik s Balkana: Supruga Vjekoslava razotkrila Tončija Huljića Tonči Huljić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ćelav i tetoviran: Tonči Huljić promijenio je imidž, i to zbog posebnog razloga

'Ja sam bio u Srbiji u showu 'Zvezda Granda' i tamo sam bio jedan od favorita. Taj show vodi Saša Popović, veliki Huljićev prijatelj i tako je nastala naša suradnja. Meni je baš drago da mogu surađivati s takvim profesionalcem kao što je Tonči', rekao je Emil.

>> Vjekoslavine pjesme vladaju scenom, a knjiga školskom lektirom

Veseljak iz Štipa omiljen je među djevojkama, a trenutačno je, priznaje, slobodan. Hrvatice su ga, kaže, posebno očarale ljepotom. 'Hrvatice su prelijepe, ja bih ostao ovdje, haha. Evo, Hrvatice, uzmite mene, uhvatite me', šali se mladi Makedonac.

Pogledajte cijeli prilog inMagazina i upoznajte mladog Makedonca!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook