Dokumentarac "Dijana njezinim riječima" otkriva dosad neotkrivene Dianine misli i osjećaje.


Pogibija, u narodu omiljene Lady Di, i dvadeset godina nakon smrti i dalje jednako intrigira svjetsku javnost. U povodu obljetnice tragične nesreće napravljen je dokumentarni film, s dosad neviđenim arhivskim snimkama nastalima prije njezine smrti. Dokumentarac "Dijana njezinim riječima" National Geographica ne propustite pogledati na OYO.

Vezani članci princ william Princ William želi otkriti istinu o intervjuu princeze Diane koji je prije 25 godina šokirao svijet Meghan Markle Meghan Markle sve više uspoređuju s pokojnom s princezom Dianom, a razlog tome je zapravo tužan

Snimke su nastale 1991. godine, u vrijeme kad je od naroda obožavana Lady Di sudjelovala u nizu tajnih intervjua s bliskim prijateljem u ime novinara Andrewa Mortona, koji je pisao njezinu biografiju.

U to vrijeme, svijet nije znao da je brak s princom Charlesom u krizi, a snimke otkrivaju Dianine misli i osjećaje. Priča je u potpunosti ispričana njezinim riječima, a većina ih na danje svjetlo donosi Dianinu stranu priče, nikad prije nije objavljenu, pa svemu daje jednu fascinantnu, svježu i novu perspektivu o emocionalnu životu princeze iz naroda.

Kako se borila s bulimijom i postporođajnom depresijom te što je Princeza srca otkrila o svojem djetinjstvu i nesretnom braku pogledajte već sad na OYO.