Žive kao kraljevi

PUNI DŽEPOVI Zarađuju više i od Luke Modrića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svote koje zarađuju mogle bi vas itekako iznenaditi. Svi znamo da novca imaju, ali baš toliko...

D.J.- evi žive kao kraljevi, i to doslovno. Najpoznatija imena zarađuju desetke milijuna eura na godinu, posjeduju privatne zrakoplove, a milijarderi se otimaju za njihove nastupe. Neki od pripadnika ove DJ elite nedavno su posjetili i splitsku Ultru na koju su stigli sa svojim agentima i osiguranjem. Progovorili su o svom glamuroznom životu.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

David Guetta zarađuje više od 30 milijuna godišnje, prema kojem zarada našeg ponajboljeg nogometaša Luke Modrića od 6 milijuna eura godišnje izgleda i više nego mala. Pa ne izgleda poprilična ni prema onoj još jedne DJ face, Nizozemca Armina van Buurena. On zarađuje više od 17 milijuna godišnje, a procjenjuje se da je trenutno težak čak 55 milijuna dolara. Uza sve što ima, kupio si je i privatni zrakoplov, kako bi što brže i komfornije stizao na brojne gaže.

Tako da su privatni zrakoplovi postali standard kod ovih glazbenika. Njima su osim Armina u Split doputovali i Afrojack, Deadmaus, David Guetta, Hardwell i Martin Garrix. Ovaj posljednji je wunderkind glazbene scene. Tek mu je 20 godina, zarađuje već 15-tak milijuna godišnje, a osim aviona, kupio si je i kuću na Ibizi. Impresivno za nekoga tko još ne smije piti alkohol u SAD-u. Ipak, Martin je, barem što se razgovora s novinarima tiče, ostao vrlo pristupačna i simpatična osoba, a slava koju je stekao iznenadila ga je. S druge strane, Afrojack ima ego koji ne želite sresti. Što smo još doznali o DJ zvijezdama, otkrijte u prilogu IN magazina. 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene