Pogledajte što vas čeka

Dizajneri savjetuju - što odjenuti za maturalnu večer?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kod Aleksandre Dojčinović, Borisa Pavlina i Luke Grubišića gužva ne prestaje, jer matruantice su ovih dana glavne klijentice.

Osim što su pretresli što je in ove godine, dizajneri su dali i svoje top tri preporuke za maturalne haljine.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Odabir nije jednostavan - haljina ili hlače, trendovske boje ili klasika, dugo ili kratko. Svi dizajneri slažu se kako maturalna haljina treba biti kratka, lepršava i zabavna.

Iako je nekad velika potražnja bila za haljinama koje su nosile poznate Hrvatice, danas to za maturantice znači veliko NE! Ne dolazi u obzir da se dvije djevojke pojave u jednakoj ili sličnoj haljini.
'Imamo i listu, dakle sastavljamo i listu po školama, međutim do sada nam se još nije dogodilo', kaže Aleksandra Dojčinović.
'Haljine su unikati što znači, ako netko kupi ovu haljnu to je ta, jedna jedina haljina, ona ode s njom i ona je jedina kaja ju ima' dodaje Boris Pavlin.

Luka Grubišić dodaje kako nikada nije radio istu haljinu dva puta. Što ovi dizajneri preporučaju iz svojih najvnoijih kolekcija doznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene