Naš proslavljeni bivši košarkaš je sa splitskim glazbenikom Antom Pupačićem Pupijem, inače svojim učiteljem gitare, osnovao bend D.I.P.


Tekst njihove prve pjesme ''Da je bajker biti lako'', za koju su snimili i videospot, napisao je Dino, koji ju je i odsvirao.

Vezani članci Dino Rađa, Viktorija Rađa Pogledajte što je Dino Rađa napravio kad je uhvatio Jamieja Foxxa da očito zavodi njegovu suprugu Viktoriju! Slika nije dostupna KAKAV KOMAD! Lijepa Splićanka vratila se na modne piste

Ne, ne, vid vas nije prevario! Čovjek koji rastura svirajući gitaru u videospotu 'Da je bajker biti lako' je upravo naš proslavljeni bivši košarkaš Dino Rađa, koji je gitaru počeo svirati prije 4 godine.

'Na nekoj večeri, gdje je bila uživo muzika, svidjelo mi se kako je momak svirao i ja pitam ove moje prijatelje muzičare kao je li mi malo kasno u ovim godinama ići svirat gitaru, a oni kažu ako si uporan, ako hoćeš, ako imaš volje, upri', rekao je Dino.

Jole uživao u El Classicu: 'Imao sam čast vidjeti 100 000 ljudi na stadionu!'

Nekadašnji košarkaški as je nedavno sa splitskim glazbenikom Antom Pupačićem Pupijem, inače svojim učiteljem gitare, osnovao bend D.I.P. Stihove njihova prvog singla napisao je upravo Dino, dok glazbu i aranžman potpisuje Pupi, koji, među ostalim, stoji iza Thompsonova hita 'Geni kameni' i Vucina 'Tražena si roba u gradu'.

'Pustio mi je jednu pjesmu, je li ti se sviđa? -Ja govorim, sviđa mi se, ali ono, neki tekst mi je bio bezveze. Govori on meni, aj ti napiši tekst. -Al' ću ti ja napisat tekst, što je tebi, što ti misliš? I tako sam ti ja mic po mic na temelju svog bajkerskog iskustva nešto napisao i njemu se svidjelo i ta-ta-ta, izišla je pjesma', rekao je Rađa.

Najveću potporu u ovom njegovom hobiju pruža mu lijepa supruga Viktorija, koja danas slavi 38-i rođendan.

Iako smatra da pjeva loše, još daleke '97. je s vjenčanim kumom Petrom Grašom snimio duet 'Nisam više ja sa njom'. 'To su me uhvatili na prevaru, ali sad sebe kad čujem, onda bih se najradije negdje sakrio da se ne čujem', reko je Dino.

Što je još Rađa otkrio osvojoj glazbenoj karijeri saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook