nema isprike

VIDEO 'Stražnjice su 'in', treba poraditi na njima!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon hranom bogatih blagdanskih dana, mnogi razmišljaju o gubitku kilograma i detoksikaciji. No stroge dijete ili kratkotrajna fizička aktivnost nisu učinkovito rješenje. Donosimo vježbe koje možete i raditi kod kuće.

Vježbanje i odlazak na dijetu. S novom godinom dolaze i nove odluke. A među najčešćim je gubitak kilograma nakupljenih tijekom blagdana i odlazak u teretanu.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Snašao se Glumac otkrio tajnu svog isklesanog tijela u 52. godini: "Mi imamo nešto što vi nemate"

Severina zavodljiva i u teretani

Kako bi se postigli dobri rezultati, potrebna je uravnotežena prehrana i redovito vježbanje. Organizam se najbolje čisti i pomoću vode, tekuće hrane te voća i povrća. Da biste se osjećali i izgledali bolje, dovoljno i deset minuta vježbanja na dan, no mnogi nalaze isprike.

'Isprike nema. Vaše tijelo je jedino vaše tijelo i morate brinut za njega', poručuje trenerica Suzana Ličina koja je pokazala i neke vježbe koje se mogu raditi i kod kuće. 'Ujutro nakon dizanja na tašte, nekakav desetominutni trening, svako jutro, nekakvo preskakanje uža. Definitivno, ove godine IN su stražnjice i poradit na stražnjici. Znači nekakve čučnjeve uz pomoć stolice', poručuje trenerica.

Pogledajte u video prilogu i 4 jednostavne vježbe koje možete raditi i kod kuće.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene