Slavni po imenu

VIDEO Na imenu Ive Jerković najviše koristi imaju - njeni prijatelji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uzgajivač magaraca Neven Ciganović, frizerka Ivana Kovač, umirovljeni branitelj Stjepan Mesić i glumica Iva Jerković – oni su obični ljudi koji dijele imena s poznatim Hrvatima.

Neven Ciganović uzgajivač je magaraca i za razliku od svojeg poznatog imenjaka nije zainteresiran za modu - no gotovo svakodnevno ga pitaju za modno mišljenje.

Pogledaj i ovo showbuzz Priznala kako se osjeća Nagađanja već krenula: 'Da je to istina, ja bi bila jako tužna žena'

'Kad kažem da sam Neven Ciganović, često me pitaju za savjet što da obuku', otkriva Neven koji svoje stado često uveseljava izvedbama Mozarta. 

FOTO Fatalna Iva Jerković otela svu pozornost na pisti!

Ivana Kovač jedna je od omiljenih frizerki zagrebačke Dubrave. Zbog čestih usporedbi s pjevačicom Ivanom, priznaje kako bi ju rado upoznala. 'Pozivam Ivanu Kovač da dođe kod mene u salon. Rado ću joj napraviti frizuru!', poručila je Ivana poznatoj Ivani.

Umirovljeni branitelj Stjepan Mesić sa svojim se slavnim imenjakom imao prilike upoznati. 'Super je Stipe, voli viceve kao i ja, kao da mi je rod', našalio se imenjak i prezimenjak bivšeg hrvatskog predsjednika.

Iva Jerković inače je mlada glumica, a korist od slavnog imena najčešće imaju njezini prijatelji. 'Kad se spremaju tulumi, kažu da dolazi Iva Jerković i to su najbolji tulumi u gradu', otkriva Iva o prednostima svoga imena i prezimena.

Cijelu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene