Škakljivo

Seks simbol bivše Yuge o ljubavnom trokutu: 'To što sam mu ja uradila – to nije fer'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Životna priča ljepotice iz osamdesetih Dijane Bečirević uistinu je fascinantna.

Seks bomba osamdesetih Dijana Bečirević karijeru modela započela je kao četrnaestogodišnjakinja. Nakon što je snimila nekoliko reklama, iz rodne Tuzle seli se u Milano gdje započinje manekensku karijeru. Za njom su uzdisali brojni poznati muškarci. Vezu s Al Pacinom prekinula je jer joj je bio dosadan, ali zato o Nikiju Laudi i danas priča s oduševljenjem.

Pogledaj i ovo showbuzz vječna zagonetka Pjesma Arsena Dedića 'Ne daj se, Ines' posvećena je Ines – ali kojoj? Ona zna istinu!

Fanovi Bijelog dugmeta tijekom veze s Goranom Bregovićem strahovali su da će se zbog nje raspasti bend, jer je u nju osim šefa grupe bio zaljubljen i klavijaturist Vlado Pravdić.

'Ja sam voljela hrabre ljude, a da li je to moralno ili fer što je on uradio Vladi i što sam ja uradila – to nije fer', kaže Dijana o škakljivoj situaciji iz prošlosti.

Dijana Bećirević, seks-simbol osamdesetih za kojom su uzdisali mnogi nakon gotovo 30 godina prošetala je Stradunom.

Iako je u manekenstvu bila uspješna Diana je najznačajnija postignuća ostvarila u novinarstvu. Svoj prvi značajni ugovor potpisala je nakon što je urednike vjerskog programa talijanske nacionalne televizije uvjerila da će o duhovnosti razgovarati sa svjetski poznatim zvijezdama. Sudbina je htjela da upravo ona napravi posljednji intervju s Ayertonom Sennom dan prije nego što je slavni vozač stradao u kobnoj nesreći.

'Moja pitanja su bila zašto se krsti prije vožnje, što misli o smrti, o životu poslije smrti jer je bio jako religiozan. I vjerovao je u život poslije smrti', prisjeća se Dijana.

Na vrhuncu karijere Diana se odlučuje Rim zamijeniti Los Anglesom gdje živi i danas. Radila je na filmu Čudovište sa Charlize Theron no snimajući idući film s Bruceom Willisom odustala je od holivudske karijere.

Cijelu priču velike zvijezde osamdesetih pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene