Mamac za muškarce

SEX BOMBA 80-ih 'Pričali su da sam bila ljubavnica pape'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dijana Bečirević dotakla se mnogih tema, od svog odnosa s papama Ivanom Pavlom i Benediktom do prvog poljupca sa Zdravkom Čolićem.

Cijeli svoj život seks bomba 1980-ih Dijana Bečirević bila je mamac za uspješne muškarce. Zabavljala se s Nikijem Laudom, Al Pacinom i Goranom Bregovićem, a njezin prvi poljubac je bio s popularnim pjevačem Zdravkom Čolićem. O svemu ovom, ali i papama Ivanu Pavlu II. i Benediktu, te kako se rodila ljubav između Slavice i Bernijea, moći ćete pročitati u njezinoj autobiografiji.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

'Čak su u nekim knjigama počeli pisati da sam ljubavnica pape. Besmisleno totalne laži.' Odrasla je u 'talijanskom royal krugu', a danas živi u Los Angelesu, gdje je započela filmsku karijeru. Kako se ljubi Zdravko Čolić, kakvu ulogu je Arsenova Ines imala u njezinim duhovnim odlukama i što misli o izboru pape Franje, pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene