Dijana Bečirević dotakla se mnogih tema, od svog odnosa s papama Ivanom Pavlom i Benediktom do prvog poljupca sa Zdravkom Čolićem.


Cijeli svoj život seks bomba 1980-ih Dijana Bečirević bila je mamac za uspješne muškarce. Zabavljala se s Nikijem Laudom, Al Pacinom i Goranom Bregovićem, a njezin prvi poljubac je bio s popularnim pjevačem Zdravkom Čolićem. O svemu ovom, ali i papama Ivanu Pavlu II. i Benediktu, te kako se rodila ljubav između Slavice i Bernijea, moći ćete pročitati u njezinoj autobiografiji.

Vezani članci Antonia Dora Pleško Zakoračili su u glazbene vode kao djeca i odrasli pred publikom, neke je teško prepoznati: "Nasmijem se kad me ne skuže" Marin Čilić i Kristina Milković Tate u rađaonici! Koji su to poznati Hrvati pratili supruge na porođaju: "Ti si tu u biti lijevo smetalo"

'Čak su u nekim knjigama počeli pisati da sam ljubavnica pape. Besmisleno totalne laži.' Odrasla je u 'talijanskom royal krugu', a danas živi u Los Angelesu, gdje je započela filmsku karijeru. Kako se ljubi Zdravko Čolić, kakvu ulogu je Arsenova Ines imala u njezinim duhovnim odlukama i što misli o izboru pape Franje, pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr