Otkrivamo!

Depeche Mode u Zagrebu izričito žele zaštitarku, masažu i...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bez sumnje možemo reći kako će veličanstvena, revolucionarna turneja Depeche Modea, u sklopu koje će posjetiti i Zagreb, biti glazbeni vrhunac 2013. godine.

Zagrebačku Arenu 23. svibnja zapalit će britanski trio Depeche Mode. Publiku očekuje vrhunski spektakl, a doznali smo imaju li neke posebne zahtjeve za vrijeme boravka u Zagrebu.

>> Evo što je Depeche Mode poručio našim čitateljima i gledateljima!

Pogledaj i ovo showbuzz Još malo! Depeche Mode oduševljava svakim koncertom na novoj turneji!

Bez sumnje možemo reći kako će veličanstvena, revolucionarna turneja Depeche Modea, u sklopu koje će posjetiti i Zagreb, biti glazbeni vrhunac 2013. godine. Publika može očekivati samo najbolje.

'Pozornica će biti vrlo impozantna i jedan veliki video wall dug čak 20 metara će omogućiti obožavateljima da zaista uživaju u audio i vizualnom spektaklu', otkrila je Martina Mazić Bandić iz Adria Entertainmentaza inMagazin.

'Ako ste bili na Depeche Mode koncertima znate da niste došli da stojite i gledate nego da budete dio koncerta. Govoreći o lojalnosti, fanovi su nam odani, odanost rađa odanost, a mi se stalno trudimo raditi kvalitetnu glazbu na nama najvišoj mogućoj razini i mislim da smo zato sposobni to raditi još uvijek', tvrdi i Dave Gahan iz legendarnog benda.

Kao i sve velike zvjezde, tako je i ovaj kultni britanski trio pred organizatore postavio i neke 'neobične' uvjete.

'Tražili su osiguranje ispred garderobe i zaista su zahtjevali zaštitarku, s obzirom da svaki od bendova ima za neke ljude čudne zahtjeve, tako će i ovaj put ostati tajna zašto baš osiguranje mora biti ženskog roda', rekla je Marina pred kamerama inMagazina te dodala: 'Dečki su u zaista odličnoj formi, pa su tako i tražili, zahtjevali su da im osiguramo masažu nakon samog koncerta. Britanski trio uživati će i u kombinaciji kontinentalne i mediteranske kuhinje. Na meniju će se naći od zagorskih štrukli do istarskih tartufa, vjerujemo da će biti zaista prezadovoljni'.

Prošla turneja privukla je ni manje ni više nego 2 i pol milijuna ljudi. A kako stvari stoje, ništa drugačije neće biti ni ovaj put!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene