Zvjezdana gošća

Pogledajte luksuz u Dubrovniku u kojem uživa Demi Moore, vilu u kojoj boravi posjetile su već brojne zvijezde!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 3 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 4 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 2 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 1 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 2 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 3 +0 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 4 Galerija

Holivudska zvijezda Demi Moore odmara se u Dubrovniku. Poznata glumica većinu vremena provodi na terasi u kupaćem kostimu, a IN Magazin otkriva luksuzan interijer u kojem glumačka diva uživa!

Demi Moore objavom na društvenoj mreži otkrila je kako ljetuje u Dubrovniku.

Pogledaj i ovo Bruce Willis s obitelji - 2 Ovo se rijetko viđa Bruce Willis sjeo je sa sadašnjom i bivšom suprugom te velikom obitelji, zajednička fotografija sve je dirnula!

Iako ima 59 godina, izleda poput djevojčice. Dokazuju to i brojni komplimenti koje je dobila, ali i njezina nevjerojatna linija koju ponosno pokazuje u badiću. Odsjela je u luksuznoj vili Agavi u kojoj većinu vremena provodi na terasi uživajući u društvu prijatelja. Prelijepa vila krije interijer u mediteranskom stilu.

Glumici i društvu na raspolaganju su bazen, jacuzzi, sauna, fitness i brojni drugi sadržaji. U vili su već boravile brojne zvijezde poput Mickeyja Rourkea i Kevina Spaceyja, a slavni niz nedavno je nastavio Harrison Ford. On je, poput brojnih drugih zvijezda, prošetao starom jezgrom grada na oduševljenje turista, ali i ugostitelja koji sa zvijezdama uglavnom imaju dobra iskustva.

''Catherine Zeta Jones, njezin suprug Michael, John Malkovich, Eva Longoria, Roman Abramovich, katarski šeik, bila je i Beyonce'', priča ugostitelj Stjepan perić. 

Jedna od zvijezda koje su uživale u luksuzu vile Agave je i holivudski glumac Christopher Walken. Vodičica se prisjetila njegova neobičnog zahtjeva.

''On je mislio da je gotov kad je došao ovdje, pa se zakrabuljio, umaškarao se da ga se ne prepozna, a kad je vidio da ga nitko nije prepoznao, onda se normalno obukao'', ispričala je Maja Milovčić, turistički vodič. 

Nadamo se da će i Demi prošetati najljepšom ulicom na svijetu, kao što je to napravila prije šest godina, kada je Dubrovnik i našu obalu posjetila u društvu sa svoje tri kćeri.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) +0 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Celebrity Poljubac glumca i njegovog muža na Hvaru zabilježili fotografi, svjetski poznati par uživa na jahti u zanimljivom društvu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Preporuke Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene