Druga strana priče

EKSKLUZIVNO Vlaho Arbulić: 'Nisam pao u nesvijest na porođaju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaća showbizz vijest koja je proteklih dana uzdrmala javnost dobila je svoj epilog!

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić s osmijehom na licu izašli su sa svojom malenom Lucom iz rodilišta u Zagrebu. Beba je rođena carskim rezom 01. listopada, a ponosni roditelji ne skrivaju sreću.

Pogledaj i ovo Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Hmm... Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

'Presretni smo stvarno i što drugo reći. Imamo prekrasnu zdravu curicu. Stvarno sve je u najboljem redu', rekao je Vlaho Arbulić.

Njihovu su sreću na trenutak pokvarili brojni novinski napisi kako je maneken pao u nesvijest pri porođaju, a da je bebu prvi u ruke primio Tatjanin bivši suprug Goran Ivanišević, koji je navodno također bio u rađaonici. No sve su to neistine, potvrdio nam je mladi tata.

Tanja Dragović i Vlaho odnijeli kćerkicu kući, pomogao im i Goran

'To nije istina, ali naravno da je primio bebu kasnije kao i drugi prijatelji i rodbina koji su došli u posjetu. Naravno da je kao dio Tatjanine obitelji primio bebu najnormalnije', objasnio je mladi maneken i dodao: 'Gorana znam samo par dana. Znate svi o Goranu puno, stvarno je simpatičan čovjek. Bio je stvarno velika podrška Tatjani. Došao je u posjetu. Nije prisustvovao porodu. Naravno, to ne ide tako. Nije baš utakmica na kojoj ima toliko ljudi, ali naravno da je došao u posjetu i lijepo od njega.'

Porođaj je protekao bez ikakvih komplikacija, a priliku da svojoj dragoj pruži potporu upravo u tim trenucima Vlaho nije propustio. Kako se snašao, provjerite u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene