Rokeri koji žive glazbu

Oduševljavali su gledatelje Supertalenta, a sad nastupaju bez prestanka: "Puno je interesa, suradnji"

Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 (Foto: Nova TV) Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 +0 Cota G4 Galerija

Da sudjelovanje u Supertalentu itekako daje vjetar u leđa kada je o popularnosti i karijeri riječ, uvjerili su se članovi banda Cota G4. Ovi rokeri svoju glazbu i dalje žive, a nedavno su izbacili novu pjesmu i spot u kojima su odlučili pokazati i svoju nježniju stranu.

Ovi su momci iz benda Cota G4 prije nekoliko mjeseci oduševili gledatelje Supertalenta. Markov božanstveni glas i Dinkova virtuoznost na gitari naišli su na simpatije članova žirija, posebice Maje Šuput:

Pogledaj i ovo Cota G4 (Foto: Nova TV) Originalni i svoji Nakon audicije očekivali su navalu hejtera, a onda se dogodilo nešto sasvim suprotno

"To je toliko seksi kad ti pjevaš, slušala bih te stalno, neprekidno bih te slušala", rekla je Maja Marku. Zato smo ih nakon nekoliko mjeseci odlučili otići poslušati te smo se uvjerili kako dečki i dalje sviraju punom parom, a život nakon showa uvelike im se promijenio.

"Jako puno poziva za svirku, poziva za suradnju, nevjerojatno puno interesa, novih pregleda na YouTubeu, klikova na stranici, stvarno se dogodio hype. Imamo dogovorenih svirki iduća tri mjeseca sve vikende. Zasad je to najviše Dinko i ja akustično jer zimi to nekako najviše ide, a ljetne svirke, motosusreti se ovih dana dogovaraju", ispričali su dečki iz benda. 

U punom sastavu neprestano rade na novim stvarima, a trenutačno su najponosniji na svoju najnoviju pjesmu i videospot "Snovi se samo sanjaju". "Iako je pjesma ljubavna, spot je bila koncepcija da se ne ide na ljubavnu priču gdje se prati ta priča iz pjesme, nego da se napravi nešto potpuno drugo, a da opet ima veze s neostvarenim snovima", rekli su. 

Dečki svoju nježniju stranu ne skrivaju, a privatno su itekako romantični: "Vjerojatno da", priznali su. "Ja jesam, priznajem", rekao je Dinko. Otkrio je i što je napravio. 

"Kupio sam joj kebab, ne šalim se", ispričao je. Marko je ipak učinio nešto posebnije. "Napisao sam joj pjesmu. Da, napisao sam joj kompoziciju", rekao je. Najbolja inspiracija za pjesme im je upravo ljubav. Cijeli svoj život posvetili su glazbi, a najdraži dio njihova posla im je: 

"Jedna od ljepših je putovanje koje je neprekidno, čak nekad bude i previše.  Feedback, kad ga ima, kad ga dobijemo. To je jedan od najljepših osjećaja uopće", ispričali su dečki. Marko je 5 godina pjevao u Divljim jagodama, a to mu je razdoblje ostalo u lijepu sjećanju:

"Proputovao sam cijelu bivšu Jugoslaviju, upoznao jako puno ljudi, proživio puno toga, ali moj iskonski poriv uvijek je prevladao jer želim raditi autorske pjesme i u svom bendu. Mi smo se razišli prijateljski, dan-danas se čujemo, na jednom koncertu sad 31. 7. u Pločama bit ćemo predgrupa Divljim jagodama", ispričao je. 

Cota G4 svira gdje god treba, a jedan im je njihov nastup ostao u sjećanju: "Jedno od neobičnijih mjesta na kojima smo svirali jest dnevni boravak kod mene kod kuće. Baš ono dnevni boravak, televizija, kauč, sve namješteno i samo se bend postavio nasred toga i napravili smo jednu veliku feštu gdje je bilo više od 50 ljudi", prisjetili su se iz benda. 

Dečki nastupa imaju napretek, a njih nikako ne bi trebali propustiti ljubitelji dobrog zvuka i rock 'n' rolla.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Emisija "Supertalent" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Ples sa zvijezdama", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji se objavljuju u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se u ožujku na gala večeri, koja će se održati 6. ožujka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene