Obožavateljice luduju

Vratili se nakon dvije godine i još uvijek su - single!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Connect se na scenu vratio novim singlom 'Takve kao ti'.

Dečke iz grupe Connect već dugo nismo vidjeli na domaćoj estradnoj sceni, no to će se uskoro promijeniti. Ne samo da imaju novi singl za koji ovih dana snimaju i videospot već su najavili da će odsad svoje obožavatelje iznenaditi novom pjesmom svaka dva mjeseca. Kakve djevojke mogu osvojiti srca popularnih hip-hopera te čija se djevojka pojavila u njihovu novom videospotu, otkrili su Sanji Kuzmanović.

Pogledaj i ovo showbuzz Mladi i zgodni Lana Jurcevic i Dragi zabavljali se u Dubrovniku!

Nakon što su od njihova posljednjeg videospota prošle gotovo dvije godine, Connect se na scenu vratio novim singlom ''Takve kao ti''. Svojim povratkom najavili su itekako rasplesanu zimu.

'Vrlo energična, plesna pjesma, orijentirana na klubove tako da očekujemo da će goriti klubovi uskoro', kaže Bojan Šalamon Shalla.

'Nikad nema vremena i hopa - prošlo dvije godine. Pjesma, baš refren, govori da je ta djevojka tako dobra da bi dao i jahtu za nju, kad bi imao tu jahtu da dam', dodaje Selmir Mujagić Sele

A u videospotu se pojavljuje i djevojka nogometnog reprezentativca Olivera Zelenike.

'Bitno je, vrlo bitno da imaš zgodne djevojke koje znaju šta rade u spotu jer za to ih tražiš. Ako tražiš da plešu i da lijepo izgledaju, za to si ih i uzeo', objašnjava Selmir Mujagić Sele.

Nakon što su plesne podije nedavno zapalili gostovanjem u pjesmi ''Noć bez granica'' Lane Jurčević, dečki svoje horizonte misle širiti dalje, i to novim glazbenim suradnjama.

Spot za pjesmu "Noć bez granica" u mjesec dana dosegao je impresivan broj klikova na YouTubeu.

'Ja bi volio surađivat sa svima i jedini prioritet mi je da je pjesma dobra i da je prepozna masa i da na kraju svi uživamo u uspjehu te pjesme', kaže Ivan Dražić Dragi.

A za sve obožavateljice sada slijedi ona najvažnija informacija - dečki su još uvijek sretno slobodni.

'Nismo se poženili, ništa, sve je normalno, sve je isto kao i prije tri godine, manje više, na privatnom planu sve cvjeta, sve je super, kaže Sele.

Cijeli prilog pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene