Davora Šukera i Severinu Vučković veže nešto više od prijateljstva?!


S obzirom na to da je u Brazil na Svjetsko nogometno prvenstvo otputovao u društvu Severine, javnost je donedavno šuškala o tome kako između bivšeg nogometaša i jedne od najvećih glazbenih zvijezda regije postoji nešto više od prijateljstva. Točnije, nagađalo se da su započeli ljubavnu vezu. Istinu saznajte u In Magazinu.

Vezani članci Kristina Bralo Davor Šuker prekinuo ljubavnu vezu s 25 godina mlađom ljepoticom, a još nedavno se šuškalo o zarukama Slika nije dostupna 'Ne bojim se biti samohrana majka'

Utočište od vremenskih neprilika na sjevernom Jadranu Davor Šuker potražio je u Dubrovniku.

Koje je njezino najseksi izdanje?

Stradunom se Šuker šetao u društvu atraktivne plavuše s kojom nikako nije htio biti snimljen. Odmah nakon intervjua udaljio se od društva. Inače, na šarm nogometaša koji je i danas u mnogim zemljama prva asocijacija uz Hrvatsku, pale su brojne ljepotice. Od Ane Obergon, Ive Majoli, manekenki Kristine Bradač, Maje Cvetković i Dragane Radošević, a nedavno se šuškalo kako njega i Severinu veže više od prijateljstva.

Novine su počele puniti vijesti o navodnoj romansi Severine i Šukera nakon što se pjevačica upravo na poziv predsjednika HNS-a uputila u Brazil podržati našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu.

A, evo i što najbolji strijelac hrvatske nogometne repke i jedan od najboljih napadača svijeta 90-tih godina misli o trendu zalijevanja ledenom vodom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook