Evo o čemu se radi

Domaći nogometaš u novom biznisu - a NIJE otvaranje kafića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da neki nogometaš otvori kafić, restoran ili pizzeriju i nije vijest. No kad nogometaš otvori ovako nešto - priča je to koja zaslužuje pozornost.

Strastveni kolekcionar i najbolji strijelac Hrvatske nogometne lige Davor Vugrinec okušat će se u vođenju – umjetničke galerije. Njegova profesionalnost i dosljednost rezultirala je s nevjerojatna 144 pogotka kojima drži apsolutni rekord najboljeg strijelca u povijesti Hrvatske nogometne lige. Nakon što ove odigra svoju zadnju sezonu i ode u zasluženu mirovinu, Vugrinec je odlučio okružiti se čistim hedonizmom i otvoriti umjetničku galeriju.

Pogledaj i ovo Annie Kilner (Foto: Instagram) Dugo mu je praštala Djevojka slavnog nogometaša otkrila mučne detalje njegove preljubničke afere: "To što je napravio ne mogu opisati"

Izložba 'Vučjaka' Mare Bratoš - najveća podrška joj je dečko Nikša Kušelj

Slično kao u nogometu, njegova upornost rezultirala je rekordima i na umjetničkom planu. Strastveni kolekcionar vlasnik je jedne od najvrjednijih privatnih kolekcija klasika hrvatskog slikarstva. U svojoj galeriji Vugrinec će uz slike nuditi i antikvitete. U namještaju i dekorativnim predmetima pretežno je zastupljeno 19. i 20. stoljeće, koje je oduvijek njegov omiljeni umjetnički teren. Uz to što se aktivno bavi nogometom i uređuje galeriju, u četvrtak se otvara i velika izložba u Umjetničkom paviljonu na kojoj će prvi put javnosti pokazati dio svoje kolekcije.

Uopće ne sumnjamo u to da će ova kolekcija u budućnosti samo rasti, jer opće je poznato da je kolekcionarstvo opasan virus. Propustite li izložbu Davorove kolekcije u Umjetničkom paviljonu koja će biti otvorena do 12. travnja - u njegovoj galeriji uvijek ćete imati priliku vidjeti zanimljiv postav.
Pogledajte cijeli prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene