žestoki ritmovi

Bivši ministar praši kao veliki! Obožavateljice zakazale? "Grudnjaci više ne lete"

Davor Štern (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Davor Štern (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Štern (FOTO: Screenshot/IN magazin) Davor Štern (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Davor Štern i bend Super Stary (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Davor Štern (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Malo tko zna da je se iza Davora Šterna krije veliki glazbeni talent. S bendom Super Stari praši po klubovima.

"Još se ne damo", kažu glazbenici koji ponosno nose svoje godine, a iskustvo vješto koriste na pozornici. Oni su Super Stari, bend koji je osnovao bivši hrvatski ministar Davor Štern. Glazbom vraćaju u 60-e i žive pod parolom "Sve je rock and roll". "Uz upotrebu lijekova i zdrav život s tim se može dugo izdržati", govori Štern.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Nastupima su se vratili tek prije nekoliko godina, a za njihovo okupljanje zaslužan je baš Štern. Ovaj se bivši ministar gospodarstva i poduzetnik kao dječak glazbeno školovao i svirao u rock sastavima. Glazbu osjeća i danas. A koliko ih svirka veseli, vidi se na njihovim nastupima. Svira se, pjeva i pleše bez ikakvih pomagala. Iako, šale se ovi glazbenici, taj napredak nije daleko.

Davor Štern i bend Super Stary (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Davor Štern i bend Super Stary (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Ponosno kažu kako band nikad nije imao manje od tristo godina pa ni danas, kad je pomlađen. A sa zrelijim godinama dolazi i veća doza šarma. Kada je već o šarmu riječ, samo po sebi se nameće pitanje o obožavateljicama.

"Grudnjaci više ne lete, to moram priznati. Ali zabava je dobra", sa smiješkom zaključuje Davor Štern. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Davor Štern (FOTO: Screenshot/IN magazin) Davor Štern (FOTO: Screenshot/IN magazin)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene