Malo tko zna da je se iza Davora Šterna krije veliki glazbeni talent. S bendom Super Stari praši po klubovima.

Galerija Davor Štern (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Davor Štern (FOTO: Screenshot/IN magazin) Davor Štern i bend Super Stary (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Davor Štern (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

"Još se ne damo", kažu glazbenici koji ponosno nose svoje godine, a iskustvo vješto koriste na pozornici. Oni su Super Stari, bend koji je osnovao bivši hrvatski ministar Davor Štern. Glazbom vraćaju u 60-e i žive pod parolom "Sve je rock and roll". "Uz upotrebu lijekova i zdrav život s tim se može dugo izdržati", govori Štern.

Vezani članci In Magazin: Autobiografske pjesme - 4 Znate li koji hitovi kriju stvarne događaje iz života naših zvijezda: "Vole se naslađivati na moj račun, ali..." Davor Štern, naftni konzultant Štern za Dnevnik Nove TV: "Bojim se da je cijela ta politika sankcija prema Rusiji promašila metu''

Nastupima su se vratili tek prije nekoliko godina, a za njihovo okupljanje zaslužan je baš Štern. Ovaj se bivši ministar gospodarstva i poduzetnik kao dječak glazbeno školovao i svirao u rock sastavima. Glazbu osjeća i danas. A koliko ih svirka veseli, vidi se na njihovim nastupima. Svira se, pjeva i pleše bez ikakvih pomagala. Iako, šale se ovi glazbenici, taj napredak nije daleko.

Davor Štern (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Davor Štern i bend Super Stary (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Ponosno kažu kako band nikad nije imao manje od tristo godina pa ni danas, kad je pomlađen. A sa zrelijim godinama dolazi i veća doza šarma. Kada je već o šarmu riječ, samo po sebi se nameće pitanje o obožavateljicama.

"Grudnjaci više ne lete, to moram priznati. Ali zabava je dobra", sa smiješkom zaključuje Davor Štern. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Davor Štern (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Davor Štern (FOTO: Screenshot/IN magazin)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju