Davor Gobac progovorio je o svome sinu, ali i karijeri dugačkoj čak 30 godina.


Nakon tri godine su ušli u studio, unutra nisu pustili nikoga, ali nama su dali da čujemo kako zvuči nova pjesma s potpisom Psihomodopopa. ''Pjesma je baš simpatična, profućko sam, ali bit će sve u redu baš kao jedna pozitivna porukica '', otkrio je Davor Gobac za In Magazin.

Vezani članci Porin Glazbenici otkrili svoje favorite za Porin i je li im se svidjela Josipina izvedba himne na inauguraciji Vesna Pisarović - 1 Vesna Pisarović otkrila zašto ne govori o braku sa sinom poznatog političara: "Bolje da šutim"

''Nešto smo demosa napravili nekih 15 komada i sad polako snimao te stvari ozbiljnije. Čekaju nas sami hitovi, hit parada'', kazao je Gobac. Hit parada se odigrala i na posljednjem Ćiribu-Ćiriba albumu. A oni su baš poput čarobnjaka jer 34 godine živjeti od rock and rola u Lijepoj našoj ravno je čudu. ''Mi sviramo r'n'r jer ništa drugo ne znamo raditi ,a to radimo odlično'', priznao je Davor Gobac. ''Sad imamo status SF grupe jer sad već tridesetčetiri godina skoro živimo od r'n'r'', dodao je.

Iako su zagazili u 50-te, u odličnoj su formi. A da im je netko prije dvadeset godina rekao da će razuzdani život r'n'r zvijeza zamijeniti teretanama, rekli bi mu samo...''Iz tvojih usta u Bozje uši . Živimo zdravije nego što smo živjeli , ali to je tako normalno. Tako to ide. Ako ne umreš s dvadeset i sedam onda s četrdeset se sjetiš da bi mogao prestat neke stvari raditi'', priznao je. U tim divljim godinama nalazi se njegov sin Vili. Uz to što ga već sad na drugoj godini Glumačke akademije proglašavaju velikom nadom, glazbene gene naslijedio je od oca i svira u bendu Donkey hot. ''Vili je baš cool. Ima bend i sad nešto snimaju i super je bend. Zovu se Donkey hot ,kao vrući magarac'', kazao je Gobac.

Davor, osim što radi na albumu, posuđuje i glas crtanim likovima. Pred njima je godina puna izazova, koncerata imaju pregršt, uskoro počinju objavljivati nove pjesme, a, tko zna, možda i pokore toliko željenu Ameriku.

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.