Što na umu, to na drumu

Saznali smo razlog: Gobac je na pozornicu istrčao u ružičastoj haljini i štiklama, a mi znamo i zašto

Davor Gobac (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Davor Gobac (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Davor Gobac (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

Grupa Psihomodo pop svoju je karijeru započela prije 35 godina, a tu su veliku obljetnicu proslavili koncertom na Šalati. Davor Gobac na pozornicu je istrčao u ružičastoj haljini i visokim potpeticama.

Kad se Davor Gobac i njegov Psihomodo pop popnu na pozornicu, to može značiti samo jedno – žestoku rock 'n' roll svirku za sve naraštaje. Velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati proslavili su 35 godina rada.

Pogledaj i ovo Dražen Siriščević (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Kakav show Ovakvog ga još niste vidjeli: Ravnatelj Lisinskog vrhunsku karnevalsku zabavu najavio odjeven kao plesačica sambe

''Meni se scenarij samo stvorio. Mi smo se dogovorili i napravili neki plan, ali nismo tako detaljno. Ispalo je kao da je raspisan scenarij. Publika je bila odlična, moram priznati da su me baš digli, kao i cijeli bend'', opisao je Davor atmosferu.

Svojim beskompromisnim pjesmama i motom ''što na umu, to na drumu'', publiku su lako osvojili već na samom početku. Kažu da se u ovih 35 godina ništa nije promijenilo.

Od Gopca na sceni zaista možemo očekivati sve, ali katkad iznenadi i samog sebe. Poput velikih svjetskih diva, zasjao je u glamuroznoj toaleti.

''To sam se ja malo sjetio svojih prošlih vremena, pa me za Sexy magazin menadžerica furala u fundus da si nađem haljinu i ova mi se činila baš zgodna za ovu priliku. Imao sam neke pete i noge su mi otpale u onim petama'', kazao je Gobac koji je tako samo želio napraviti show.

Dečki su ovaj koncert posvetili prijatelju i kolegi iz benda, bubnjaru Tigranu Kaleboti, koji je preminuo u prosincu prošle godine. Sada okreću novu stranicu i pripremaju novi album. No prvo zasluženi odmor!

Davor Gobac (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Davor Gobac (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Što je još otkrio Davor Gobac, pogledajte u videopriči. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene