Grupa Psihomodo pop svoju je karijeru započela prije 35 godina, a tu su veliku obljetnicu proslavili koncertom na Šalati. Davor Gobac na pozornicu je istrčao u ružičastoj haljini i visokim potpeticama.

Galerija


Kad se Davor Gobac i njegov Psihomodo pop popnu na pozornicu, to može značiti samo jedno – žestoku rock 'n' roll svirku za sve naraštaje. Velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati proslavili su 35 godina rada.

Vezani članci Slika nije dostupna BLIŽI SE KONCERT GODINE "Niti jedan čovjek sam ne može nositi taj teret" Slika nije dostupna PSIHOMODO POP Objavio pravi rockerski božićni hit

''Meni se scenarij samo stvorio. Mi smo se dogovorili i napravili neki plan, ali nismo tako detaljno. Ispalo je kao da je raspisan scenarij. Publika je bila odlična, moram priznati da su me baš digli, kao i cijeli bend'', opisao je Davor atmosferu.

Svojim beskompromisnim pjesmama i motom ''što na umu, to na drumu'', publiku su lako osvojili već na samom početku. Kažu da se u ovih 35 godina ništa nije promijenilo.

Od Gopca na sceni zaista možemo očekivati sve, ali katkad iznenadi i samog sebe. Poput velikih svjetskih diva, zasjao je u glamuroznoj toaleti.

''To sam se ja malo sjetio svojih prošlih vremena, pa me za Sexy magazin menadžerica furala u fundus da si nađem haljinu i ova mi se činila baš zgodna za ovu priliku. Imao sam neke pete i noge su mi otpale u onim petama'', kazao je Gobac koji je tako samo želio napraviti show.

Dečki su ovaj koncert posvetili prijatelju i kolegi iz benda, bubnjaru Tigranu Kaleboti, koji je preminuo u prosincu prošle godine. Sada okreću novu stranicu i pripremaju novi album. No prvo zasluženi odmor!

Davor Gobac (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Davor Gobac (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Što je još otkrio Davor Gobac, pogledajte u videopriči. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.