Do kraja prosinca!

Maja, Nives, Igor, Davor i Franka nisu htjeli propustiti priliku da obave važan poziv, a svi im se stignemo pridružiti!

Franka Batelić Franka Batelić In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Poruka Igora Mešina za zakladu Ana Rukavina Poruka Nives Celzijus za zakladu Ana Rukavina Poruka Maje Šuput za zakladu Ana Rukavina Poruka Franke Batelić za zakladu Ana Rukavina Poruka Davora Gobca za zakladu Ana Rukavina +0 Franka Batelić Galerija

Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca organizira humanitarnu akciju Želim život. Pozivom na broj 060 9000, koji je otvoren do kraja prosinca, možete podržati rad Zaklade. Mnoge domaće zvijezde poput Davora Gopca, Maje Šuput, Franke Batelić, Nives Celzijus i Igora Mešina to su već učinile.

Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca organizira humanitarnu akciju Želim život. Rad Zaklade možete podržati pozivom na broj 060 9000, a brojne domaće zvijezde poput Davora Gopca, Maje Šuput, Franke Batelić, Nives Celzijus i Igora Mešina to su već učinile te su poslale svoju poruku.

Pogledaj i ovo Davor Bilman "Vidimo se! " Evo gdje vas Davor Bilman očekuje u što većem broju, no dolazak nije jedina opcija: "Ako slučajno ne možete doći..."

"Pozdrav svima, ja sam Franka i pozivam vas ovim putem da budete humani i dalje i podržite rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000. Veliki pozdrav", poručila je Franka Batelić. "Bok svima, trenutno je vrijeme darivanja, a najveći poklon je naravno šansa za život. Cijelog prosinca možete podržavati Zakladu Ana Rukavina tako što ćete donirati pozivom na 060 9000. Također, 19. prosinca možete podržavati cijelu priču gledajući i sudjelujući na koncertu "Želim život" preko Nove TV, DNEVNIK.hr-u i njihovim Facebook stranicama. Budimo humanitarni i dajmo drugima šansu za život", rekla je u poruci Marina Orsag.

"Pozdrav, ja sam Davor Gobac. Želim vas pozvati da i ove godine pokažemo da nam je stalo do onih kojima je pomoć potrebna. Pozivam vas da zajedno proslavimo život i podržimo rad zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000. Samo zajedno možemo učiniti mnogo", rekao je Davor Gobac, a poruku je poslala i Nives Celzijus.

"Pozdrav, ja sam Nives Celzijus i pozivam vas da i ove godine proslavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000. Budimo tu jedni za druge i pomozimo onima kojima je to potrebno", rekla je.

"Dragi moji, vrijeme je darivanja, a ima li većeg poklona nego dar za životom. Zato vas pozivam da i ove godine budete s nama i podržite rad Zaklade Ana Rukavina. Sve što trebate napraviti je nazvati broj 060 9000 i biti s nama 19. prosinca u nešto drugačijem izdanju koncerta. Ove godine pratit ćete ga na Novoj TV te na njihovih portalima, na Instagramu i na Facebook stranici. Voli vas vaša Maja i želi vam sve najbolje", stoji u video-poruci Maje Šuput.

"Pozdrav svima, ja sam Igor Mešin. Vjerujem da bi ovu 2020. željeli što prije svi zaboraviti, ali u ovim danima blagdana i darivanja ne zaboravite podržati Zakladu Ana Rukavina. Zato nazovite broj telefona 060 9000 koji je otvoren tijekom cijelog prosinca i pokažite da ste dio Aninog sna. I naravno, budite s nama i na nešto drugačijem izdanju koncerta "Želim život" 19. prosinca. Sretan vam Božić i Nova godina", istaknuo je Igor Mešin.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene