Posebna avantura

Slavni holivudski glumac u Hrvatskoj snimio gastro emisiju o našim tradicionalnim jelima!

David Moscow - 1 David Moscow - 1 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Moscow - 1 David Moscow - 2 Televizijska emisija From Scratch - 2 Televizijska emisija From Scratch - 1 David Moscow - 4 David Moscow - 5 David Moscow - 6 +0 David Moscow - 7 Galerija

Poznati američki glumac David Moscow upustio se u kulinarsku avanturu, i to na hrvatski način. Naime, nove nastavke svoje vrlo popularne gastroemisije snimao je upravo u Hrvatskoj. Uz pomoć domaćih ljudi tražio je tartufe, lovio ribu, vadio školjke i jela servirao na tradicionalni način. Sve će to prikazati svojoj milijunskoj američkoj publici.

Proslavljeni hollywoodski glumac David Moscow, ovog puta u ulozi voditelja kulinarsko-putopisne emisije ''From scratch'', svoju je novu TV gastroavanturu snimao u Hrvatskoj. Njegova emisija s jedinstvenim pristupom pripremanju jela u Americi je velik televizijski hit.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Putujemo svijetom, upoznajemo kulinarske chefove koji bi mi pripreme jelo. Probam ga, pitam od čega se sastoji i zajedno prolazimo kroz sve sastojke i namirnice, nakon čega imam tjedan dana da ulovim, prikupim, uberem ili uzgojim sve što sam probao. Od toga sve pripremim svoje jelo i vratim ga chefu koji me uči kako da napravim takav tanjur", otkrio je David.

Ova neočekivana promidžba hrvatske gastronomije u Americi odvila se u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom. Moscow je Amerikancima odlučio pokazati neke od najljepših hrvatskih lokacija.

"Meni je svaki dan ovdje pravo otkriće i ono što vi vjerojatno uzimate zdravo za gotovo, ja vidimo kao nešto nevjerojatno", izjavio je.

Brojne namirnice za pripremu autohtonih hrvatskih jela David je potražio, a gdje drugdje, nego u moru.

"To je bilo jedno od najintenzivnijih iskustava u mom životu. Ulovio sam ribu, čim sam ju vidio, srce mi je bilo u grlu", priznao nam je glumac.

Ronjenje i potraga za školjkama obično nisu sastavni dio pripreme jela poznatih chefova, no ovaj avanturist svako počinje od nule. Uz morske delicije, u Istri se isplati malo i zaprljati. David nije odolio tartufima. No prije nego ih pripremi kao ukusno jelo, prvo ih mora naći u šumi.

David nam je prišapnuo da je nakon posjeta Istri pola njegove američke TV ekipe poželjelo preseliti se u Hrvatsku.

Davidove istarske gastroputopisne avanture uskoro idu na američke TV programe. Nema sumnje, bit će to odlična promocija naših specijaliteta, gradova i prirodnih ljepota.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pozirala u pripijenoj haljini, ali jedan je detalj neke zabrinuo i pogurao dekolte u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene