Ne pokušavajte kod kuće

BATMANE možeš u mirovinu tu je Dario Zvornik - ovo morate vidjeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njega možete vidjeti kako visi naglavačke s mosta. Dario Zvornik svakodnevno prkosi gravitaciji te posjeduje vještine zbog kojih nema muške konkurencije u Hrvatskoj.

Jedan zagrebački most. I ne baš uobičajeni šetač. Svojim tijelom poput gume i akrobacijama, Dario Zvornik ne može proći neprimjećeno. Visjeti naglavačke postalo mu je svakodnevica, a ovim zračnim vratolomijama, kaže, privlači ga ono nešto iznutra.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

'Počelo je još prije 20 godina kad sam krenuo sa gimnastikom, nakon toga sam sebi pokušavao postavit novi cilj, nešto teže. Vidio sam ovo u cirkusu, nabavio gurtne preko interneta', otkrio je Dario.

Zahvaljujući svojim sposobnostima ovaj je akrobat već bio dio brojnih cirkuskih predstava. U Hrvatskoj, kaže, nema mušku konkurenciju jer se tzv. aerial straps-ima, zračnim akrobacijama na vrpci nitko ne bavi. Ulica mu je omiljeno mjesto za trening jer vježba na svježem zraku, može potamnjeti na suncu, ojačati imunitet zimi, a tu je i dobro društvo.

Street workout Dariju je priskrbio naziv ''Ulični heroj''. U vježbama, kaže, najviše pate zglobovi. No nema onog što masaža i malo odmora ne mogu izliječiti. Iako još nije bio ni na jednom većem natjecanju, barem u ovoj disciplini, to nikako ne znači da uskoro neće. Dario planira i dalje razvijati svoje vještine, trenutačno radi s inozemnim trenerima, a svojim zračnim akrobacijama planira osvojiti cijelu Europu.

kako sve to izgleda pogledajte u prilogu IN magazina.

 




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene