Danijela Martinović otkrila je kako bi se nosila s neočekivanim životnim situacijama.


Papreno je bilo Danijeli Martinović koja se ovog tjedna našla u "Paprenim kuglicama" IN magazina. Pjevačica je kako to obično biva morala odgovoriti na niz škakljivih pitanja. Otkrila je tako Danijela što bi učinila da zna da dolazi smak svijeta, što bi napravila Petru Graši da je nakon 20 godina odluči oženiti, ali i što bi učinila da je prevari.

Vezani članci Obitelj Bosilj - 2 Kćerkica potpuno raznježila vođu Mejaša: "Suze su mi počele same od sebe, doslovno neopisivo" Mila Elegović Poznate dame otvoreno progovorile o ljubavnoj prevari i otkrile bi li ju oprostile

Da se vrati s puta i u krevetu zatekne Grašu s drugom, Danijela bi reagirala vrlo iznenađujuće. "Rekla bih mu, da vidim kakva nam je cura. Jel' nam zgodna? Mislim, to je u tom trenutku naša cura", kroz smijeh je rekla Danijela.

A neuobičajena reakcija uslijedila bi i kad bi Grašo spomenuo vjenčanje. "Kad bi Grašo počeo inzistirati da se vjenčamo, odmah bih pobjegla iz stana", izjavila je pjevačica.

Što je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.  IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.