Danijela Martinović otkrila je kako bi se nosila s neočekivanim životnim situacijama.


Papreno je bilo Danijeli Martinović koja se ovog tjedna našla u "Paprenim kuglicama" IN magazina. Pjevačica je kako to obično biva morala odgovoriti na niz škakljivih pitanja. Otkrila je tako Danijela što bi učinila da zna da dolazi smak svijeta, što bi napravila Petru Graši da je nakon 20 godina odluči oženiti, ali i što bi učinila da je prevari.

Vezani članci Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić objasnio nam je zašto voli avanture za jednu noć, a i kakav sadržaj krije njegov mobitel Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) Davor je intervjue zamijenio setom serije "Na granici", otkrio nam je u kakvoj ćemo ga ulozi gledati

Da se vrati s puta i u krevetu zatekne Grašu s drugom, Danijela bi reagirala vrlo iznenađujuće. "Rekla bih mu, da vidim kakva nam je cura. Jel' nam zgodna? Mislim, to je u tom trenutku naša cura", kroz smijeh je rekla Danijela.

A neuobičajena reakcija uslijedila bi i kad bi Grašo spomenuo vjenčanje. "Kad bi Grašo počeo inzistirati da se vjenčamo, odmah bih pobjegla iz stana", izjavila je pjevačica.

Što je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.  IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.