Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kroše, aperkat, direkt - sve su to udarci koje pjevačica s lakoćom izvodi, a ako zatreba, lako bi mogla izvesti i nokaut!


Imidž krhke nježne plavuše Danijele Martinović zauvijek odlazi u povijest jer se pjevačica primila boksa. Uvijek dobro raspoložena Splićanka osmijeh s lica ne skida upravo zbog aktivnog načina života.

Vezani članci Davor Garić i Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić otkrio da lakše organizira nastup za tri tisuće ljudi nego vlastito vjenčanje! Slika nije dostupna "Plakala je deset puta na probama": Zbog čega je Severina lila suze?

'Sada sam došla u onu fazu kad čekam svaki svoj novi trening. Budem i umorna i neispavana, ali nisam picala, kako mi kažemo u Splitu, nijedan sat treninga', otkriva pjevačica.

'Treniram minimalno 3 puta tjedno. Čak i kada sam na putu, kad ne mogu ništa, radim ove nekakve pokrete životinjica koje je Tomislav izmisio, koje su jako učinkovite i to se može raditi stvarno u 2 sa 2. Sad sam u jednom drugom problemu. Ja se na bini ne mogu umoriti', dodala je Danijela.

Danijela Martinović zaziva pomoć s visina da zatrudni!

Danijeli vitka figura nije pala s neba. Liniju je isklesala programom 'hard body', u kojem su, među ostalim, zastupljeni i elementi borilačkih vještina.

'Radimo mnogo elemenata boksa. Radimo mnogo vježbi bodyweighta, to su specifične vježbe. Mogli ste vidjeti da radimo i takozvane četveronožne varijante raznoraznih oblika puzanja, to je jedan novi element koji sam ubacio u program koji je vrlo učinkovit', otkrio je Danijelin osobni trener Tomislav Dolušić.

Znanje udaranja nogom ili rukom Danijela ipak još nije primijenila izvan sportske dvorane. No ako je u mračnoj ulici zaskoči nasilnik, zna što joj je činiti. Boks je toliko zavoljela da joj je to prvi izbor zanimanja, ako se odrekne pjevačke karijere.

Da dokaže da s njom nema šale kad navuče boksačke rukavice, na dvoboj je izazvala Mirka Filipovića i Stipu Drviša. U prilogu InMagazina pogledajte što im je poručila!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook