O glazbenim počecima, probijanju na estradi i svojoj, kako kaže, teškoj naravi, progovorila je Danijela Martinović.


Danijela Martinović za svoje obožavatelje priprema pravo iznenađenje. Budući da nam se ljeto opasno bliži, Danijela priprema pravo osvježenje koje bi moglo svirati na svim plesnim podijima.

Vezani članci Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!'' Danijela Martinović - 1 Danijeli Martinović se baš na 50. rođendan ostvarila želja, objasnila o čemu se radi: "Zastao mi je dah"

'To je taj pravac, o kojem sam čitavo vrijeme pričala. Kojem se radujem. Taj jedan latino zvuk, topao, mekani, nema elektronike', otkrila je Danijela.

Pjesma iz radionice Huljić naziva Volim barabu nasmijala je njezina partnera Petra Grašu, za kojeg cijela njezina obitelj smatra da je 'onaj pravi'.

'Oni definitivno misle da je ovaj pravi da ne bi bilo zabune. I to da je najpraviji na svijetu. Ali što se tiče svega stvarno su poštivali, uvijek u životu moje odluke', progovorila je Danijela o svojima doma.

Otkriva da ni Petru njemu ponekad lako budući da ona ima, kako sama kaže, tešku narav.

'To sam se nekako naučila i u ovom poslu. Ja sam počela kao curica s 14 godina i nisam imala nekog tko bi me vodio za ruku, nekog menadžera koji bi me štitio i ja sam se naučila sama štitit i moram reći da nikad, nikad u svom životu nisam imala nikakvu nemoralnu ponudu ili nešto što su pričale moje kolegice da im se događalo', otkriva.

Što je sve još otkrila, pogledajte u prilogu In Magazina.