Utakmica s Češkom

AJMO DEČKI, ONE NAVIJAJU! 'Vrištim, psujem ,razbijam - nije šala!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović otkrila nam je da je jako vatrena navijačica, a ne zaostaje za njom ni Nina Badrić.

Trijumfalno smo startali na Europskom prvenstvu. Danas nas čeka borba protiv Češke. Mnogi se nadaju uspjehu Vatrenih iz '98., a upravo bivši Vatreni - Jarni, Šimić i Marić uvjereni su kako sadašnja reprezentacija to može. Nogometnom ludilu ne odolijevaju ni domaće zvijezde.

Pogledaj i ovo Istražili smo tko su roditelji naših slavnih - 7 otkrili svašta Roditelji domaćih zvijezda progovorili o svojoj djeci: "Kao dijete je bio dobar, sad je možda neposlušan"

'Mislim da ove godine imamo velike šanse da razbijemo ko '98', prognozira Nina Badrić. Njezino mišljenje dijele i Dario Šimić te Robert Jarni. Ne znamo koliko se Nina iznervira kad prati utakmice, ali Danijela Martinović prava je vatrena navijačica. 'Skričim, vrištim, beštimam, razbijam doslovce, nije šala, bacam cipele po stanu, a to sam naučila od svoje mame, jer ona je strastvena navijačica', rekla je Danijela. Ivan Dečak smatra da je najvažnije da dečki imaju dobar duh, a mi im želimo puno, puno sreće danas! Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene