Pjevačica Danijela Martinović i Petar Grašo donijeli su konačnu odluku.


Iako je u svibnju prošle godine Petar Grašo najavio skoro vjenčanje s Danijelom, čini se kako od toga ipak neće biti ništa.

Vezani članci Marin Čilić i Kristina Milković Tate u rađaonici! Koji su to poznati Hrvati pratili supruge na porođaju: "Ti si tu u biti lijevo smetalo" Tarik Filipović i Zrinka Cvitešić Otvoren filmski festival u Puli na najljepšoj pozornici pod zvijezdama, a evo koje su to glumačke zvijezde zablistale u punom sjaju

''Zapravo stvar vam je vrlo jednostavana, mi vam se nećemo ženit i to je naša konačna odluka'', rekla je pjevačica Danijela Martinović. ''Sama pomisao na to mi čini klaustrofobiju,  a sve ovo drugo je lijepo i slobodno. Ja sam vam uvijek voljela biti hrabra, drugačija da se ne uklapam u standarde. Sve me to raduje bit sama sebi vjerna'', otkrila je lijepa Danijela.

A kad smo već kod braka, od parova s dugim stažem pokušali smo doznati tajnu uspješnog braka. ''Ja mislim da su stari ljudi sve izmislili ljubav poštovanje tolerancija i tako'', kroz smijeh su rekli Ana i Joško Čagalj.

''Nekad je jedan bolje raspoložen drugi malo sporije onda se tu treba malo prilagođavati.  Svi vučemo na svoju stranu pa možda ne previše vuči nego nekad i popustiti kad treba mislim da je kompromis najbitniji'',rekla je poduzetnica Andrea Čermak.  ''Ljubav moraš imat i sreće ja mislim da je to isto jedan veliki faktor. Jesmo o tome pričali prije dvadeset minuta da imamo sreće, rekli su Ana i Joško Čagalj.

 A sreće u ljubavi ima i zlatna olimpijka Sandra Perković.  ''Edis i ja se nikuda ne žurimo radimo velike stvari u velikim smo planovima tako da dogodit će se sigurno samo je pitanje vremena'', otkrila je Sandra Perković, bacačica diska koju ćemo možda ugledati u vjenačanici modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Svojom novom kolekcijom potaknula svoje obožavateljice na to da s nestrpljenjem iščekuju kada će odjenuti njezine kreacije.
''Nikad nisam potpuno zadovoljna. To zna moj bliski tim suradnika, ali danas sam bila gotovo zadovoljna'',priznala je Aleksandra Dojčinović.

Osim prepoznatljivih ženstvenih haljina, bilo je tu i nekoliko modela koji su najavili neku sasvim novu Aleks.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.