Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Danijela Martinović predstavila je spot za svoj aktualni hit ''Cappuccino''. Bio je to povod za razgovor s popularnom splitskom pjevačicom koja je nedavno u Makedoniji održala koncert pred 60 tisuća ljudi.


Vrckava Splićanka, Danijela Martinović, u intervjuu za inMagazin otkrila je kako je izgledala velika proslava njezinog 42. rođendana, koji je poklon dobila od dečka Petra Graše, kako izgleda njihov zajednički odmor i tko ju je najviše razveselio ovog ljeta.

Vezani članci Danijela Martinović (Foto: Marko Lorenzo Blaslov) Omiljena splitska pjevačica ima novi hit i spot: Uhvatila je nostalgija za vremenima koja su prošla Slika nije dostupna Nakon ludog partija - uhvatila ga nespremnog!

>> Nakon ludog partija - uhvatila ga nespremnog!

Najpoznatiji estradni par nedavno je u Udinama proslavio važan jubilej - 18 godina od prvog susreta.

''Mi smo uzeli jedan datum koji je zapravo datum kad smo se mi upoznali. Onda je naša veza zaista bila čudna, zaista za napisati knjigu i po tome snimiti film. 18 godina da smo se upoznali, 15 ima da smo u vezi i proslavili smo 15. godišnjicu s prijateljima u Italiji. Otišli smo na tri dana, koja smo uspjeli malo ukrasti, da se možemo nesmetano šetati i baš uživati u tome', izjavila je Danijela za inMagazin.

Cijeli intervju s Danijelom Martinović pogledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook