Za sve je kriv ...

Otkrila zašto je već nekoliko puta prekidala njihovu dugogodišnju vezu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kao i svaki par i oni imaju svojih problema ...

Baš kako pjeva u svojoj novoj pjesmi 'Naivno malo pile', koju će ovog vikenda predstaviti na Splitskom festivalu, Danijela Martinović je i u privatnom životu bila prevarena.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

S prvim danima ljeta, Danijela Martinović kreće u nove pobjede. Stihove njezine nove pjesme o prevarenoj ženi ''Naivno malo pile'' koja će zasigurno osvojiti mnoga srca, napisao je njen Petar Grašo.

'Ja već imam nekakve stihove koje stvarno često kažem, a to je ono 'držat ću srce s obje ruke da se ne preda na slijepo'. Dakle, to je tako prekrasna rečenica kad ne daš srcu, srce hoće, jer srce je takvo kakvo je, želi svugdje, a ti mu ne daš jer znaš što se može dogoditi', kaže Danijela.

Prevaru je barem jednom okusila gotovo svaka žena, pa tako i popularna Splićanka.

'U životu jesam, bila sam prevarena i mislim da sada to sve skupa dođe u nekakvo iskustvo kad možeš bolje, ljepšim, čistim očima pogledat sve. Zato sad ovog trenutka zapravo znam i svjesnija sam što imam i još više to cijenim', objašnjava.

A svoga dragog, vrckava pjevačica cijeni u svakom pogledu. Iako je ''Naivno malo pile'' prvotno zamišljena kao balada, Danijela je poslušala Petra i na kraju dobila klupski hit.

S obzirom da se Grašo nakon duge pauze vraća na festival, slavni par će nakon punih 7 godina zajedno dijeliti pozornicu na Prokurativama.

'On je sebi konkurencija, nije meni. Napisao je svoju pjesmu i sam se sa sobom natječe pa on je stvarno faca totalna ha ha. Daj Bože, da se dogodi nagrada, na istoj će polici bit. Ok, malko ću ga izgurat ovako ha ha', objašnjava.

U nikad otvorenijem razgovoru, Danijela nam je otkrila razlog zbog čega je nekoliko puta prekidala njihovu dugogodišnju vezu.

'Mi se u životu zaista svađamo zbog malo stvari, a u životu smo ono prekidali 5 puta i svih 5 je bilo zato što on ne piše pjesme sebi i zato sam ja imala predike. Rekla bih, dobro je, je li to moguće i tako ustvari iz te najbolje namjere bi se izrodila svađa. Ja bih rekla ok, sad te ostavljam', objasnila je Danijela.

Poput svog partnera, ni simpatičnoj plavuši sam zavjetni papir ne predstavlja ništa.

'Snaga te institucije zapravo ne znači više, nema tu snagu koju je imala. Nas veže ljubav i baš jedna ljubav koja nije opterećena ničim. Mi smo tu samo zato što se volimo, ali i to ću ti priznat, da bi se voljela vidjet u vjenčanici ha ha', kaže.

A osim o vjenčanici, priznaje, već dugo sanja i o majčinstvu.

Slavni par planira potomstvo - 'Bilo bi to jako lijepo'

'Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovat. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom djedu, a za curicu imamo 2 imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenadit. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije', kaže Danijela.

I dok njezine kolegice za festivalske nastupe traže što kraće haljine, Danijela će na Prokurativama zabljesnuti zakopčana do grla u kreaciji bračnog para Pirić.

'Oduševljena sam, naprosto sam htjela ići na taj jedan elegantni glamur, duga haljina, nešto u čemu se osjećam stvarno kao riba u vodi. To je nekako kao da je krojeno za mene', kaže oduševljeno.

Sjajnu formu održava fit boksom kojim se oslobađa stresa, a želja joj je trenirati s prijateljem, Željkom Mavrovićem. Nakon nastupa na Splitskom festivalu, jedva čeka 15. srpnja kada će velikim tulumom proslaviti svoj 43 rođendan.

'Ove godine slavim 14-og navečer, tako da kad se probudim, da mi je još cijeli dan sutra rođendan, pa jel' to savršeno. Ja ne razumijem ljude koji ne slave rođendane, naprosto to ne mogu razumjet. To je najlipše na svitu', kaže slavna pjevačica.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene