Simaptični otac Danijele Martinović otkrio nam je kakva je bila dok je bila djevojčica, a njezina sestra Izabela Martinović, pak, prisjetila se njihovih dana na selu.


Danijela Martinović gostovala je u ovotjednoj epizodi showa "Petkom s Petkom". Povodom toga, ekipa IN magazina snimila je prilog o Danijelnim djetinjstvu i rodnom mjestu. Kao djevojčica Danijela je, naime, Koprivnu, malom selu u općini Dugopolje. "Vikendom se znalo da idemo na selo. Iako je to meni i Danijeli u nekim danima vjerojatno bilo čudno", rekla je njezina sestra Izabela Martinović. Njezin otac Ivan otkrio je da je kao djevojčica stalno nešto radila, sadila krumpire. "Uvijek je bila vrijedna, marljiva, pomagala je. Što god smo radili, ona je tu bila", priča njezin tata Ivan.

Vezani članci Slika nije dostupna "Plakala je deset puta na probama": Zbog čega je Severina lila suze? Slika nije dostupna Severina izrešetala Danijelu: "Vjenčat ćete se za tri mjeseca, a mene niste pozvali?!"

Prvih dana, dok je kao djevojčica otkrivala svoj talent, glavna publika bila joj je rodbina. Ozbiljnije glazbene početke imala je u glazbenoj školi. "Uvijek se voljela ekstravagantno oblačiti", prisjeća se njezina sestra anegdote kada je Danijela otpjevala hit singl njemačke glazbenice Nene. "Topla osoba, draga, nježna, mada ima svoj stav. Voljela bi da se ona i Grašo konačno ožene, da dobiju sto djece, i to je to", rekla je Severina. Njezin prijatelj Marin prisjetio se dana kad je Danijelu upoznao. "Bila je tad već poznata, meni su se noge tresle pred njom. Iako za to nije bilo potrebno. Ona je duša od žene, odlična prijateljica", priča Marin.

Više pogledajte u prilogu In magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.