Danijela Dvornik je progovorila o odrastanju svoje kćeri Elle te kako se snalazi u ulozi bake.

Galerija


Danijela Dvornik, supruga poznatog glazbenika Dine Dvornika i majka jedne od najuspješnijih hrvatskih influencerica Elle, progovorila je o čarima, ali i nedaćama majčinstva te koliko uživa u novoj životnoj ulozi bake. 

Vezani članci Danijela Dvornik - 6 Danijela Dvornik o svom novom poslu: "Neki dolaze samo da me vide, simpatično mi je to" Ella i Danijela Dvornik Danijela objavila Ellinu fotku, neki ju nisu prepoznali, a neki ju usporedili s pokojnim ocem: "Ja sam mislila Balie, original Dino"

Njena kćer Ella sada je uspješna mlada žena s vlastitom obitelji, no njeno je odrastanje bilo trnovito - osobito u pubertetu.

„Imaš neko malo dijete koje raste, slatko je i igra se, a onda dođe taj period kad odjednom vidiš da je postala neka musava, zatvara se u sobu, odgovara, sluša neku lupnjavu od glazbe. Stalno si u nekom strahu jer se bojiš da ne ostane u tome. Kad je krenula ta Močvara, underground, ništa neke fine stvari, sve dronjci, sve nešto crno...“, prisjetila se Danijela.

Da roditeljstvo nije mačji kašalj te da ima mnoštvo izazova nije nikakva tajna. A Danijela je s Ellom proživjela prave drame, koje su sada tek drage uspomene. Tako je prepričala kako je joj je jednom Ella bezobrazno odgovorila i zaključala se u sobu, na što je Danijela u naletu bijesa razbila vrata, upala u sobu svoje kćeri i rekla joj „evo ti, sad zaključaj vrata.“

Kada govori o karakteru svoje kćeri, Danijela kroz šaljivi ton priznaje kako je od nje naslijedila neke možda ne baš dobre kvalitete. 

"Ne znam što je naslijedila od mene.... recimo ne zna kuhati! To je nešto što bi mogla naslijediti od mene“, šaljivo je komentirala karakter svoje kćeri blogerica Danijela Dvornik. 

Danijela je progovorila i o odnosu sa svojom najvećom životnom ljubavi, suprugom Dinom kojem je često zbog njegove zaigranosti morala glumiti mamu.

"Mislim da sam čak bila više mama Dinu nego Elli, jer je čak i Ella ponekad morala biti nešto između kćeri i mame svom tati", rekla je Danijela. 

Na pitanje što je lakše, biti mama ili baka, Danijela nije dala jednoznačan odgovor, već je zaključila kako je "biti baka sasvim druga dimenzija ljubavi, dobro je što mogu biti s njom kad god hoću, a mogu je i vratiti kad god hoću“, zaključila je Danijela.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Nina Badrić pozirala u badiću i obožavateljima predstavila dečke koji joj rade društvo na Karibima