Vesela obitelj Dvornik

"Muke" po majčinstvu: Danijela Dvornik progovorila o odrastanju kćeri Elle i kako se snalazi u ulozi bake

Danijela Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Danijela Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) +2 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Danijela Dvornik je progovorila o odrastanju svoje kćeri Elle te kako se snalazi u ulozi bake.

Danijela Dvornik, supruga poznatog glazbenika Dine Dvornika i majka jedne od najuspješnijih hrvatskih influencerica Elle, progovorila je o čarima, ali i nedaćama majčinstva te koliko uživa u novoj životnoj ulozi bake. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Njena kćer Ella sada je uspješna mlada žena s vlastitom obitelji, no njeno je odrastanje bilo trnovito - osobito u pubertetu.

„Imaš neko malo dijete koje raste, slatko je i igra se, a onda dođe taj period kad odjednom vidiš da je postala neka musava, zatvara se u sobu, odgovara, sluša neku lupnjavu od glazbe. Stalno si u nekom strahu jer se bojiš da ne ostane u tome. Kad je krenula ta Močvara, underground, ništa neke fine stvari, sve dronjci, sve nešto crno...“, prisjetila se Danijela.

Da roditeljstvo nije mačji kašalj te da ima mnoštvo izazova nije nikakva tajna. A Danijela je s Ellom proživjela prave drame, koje su sada tek drage uspomene. Tako je prepričala kako je joj je jednom Ella bezobrazno odgovorila i zaključala se u sobu, na što je Danijela u naletu bijesa razbila vrata, upala u sobu svoje kćeri i rekla joj „evo ti, sad zaključaj vrata.“

Kada govori o karakteru svoje kćeri, Danijela kroz šaljivi ton priznaje kako je od nje naslijedila neke možda ne baš dobre kvalitete. 

"Ne znam što je naslijedila od mene.... recimo ne zna kuhati! To je nešto što bi mogla naslijediti od mene“, šaljivo je komentirala karakter svoje kćeri blogerica Danijela Dvornik. 

Danijela je progovorila i o odnosu sa svojom najvećom životnom ljubavi, suprugom Dinom kojem je često zbog njegove zaigranosti morala glumiti mamu.

"Mislim da sam čak bila više mama Dinu nego Elli, jer je čak i Ella ponekad morala biti nešto između kćeri i mame svom tati", rekla je Danijela. 

Na pitanje što je lakše, biti mama ili baka, Danijela nije dala jednoznačan odgovor, već je zaključila kako je "biti baka sasvim druga dimenzija ljubavi, dobro je što mogu biti s njom kad god hoću, a mogu je i vratiti kad god hoću“, zaključila je Danijela.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić u dobrom društvu (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +5 Nina Badrić (FOTO: Instagram) Celebrity Nina Badrić pozirala u badiću i obožavateljima predstavila dečke koji joj rade društvo na Karibima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene