Moda u Splitu

'Svaka ženska vjernija je Monturi nego svome mužu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Split je proteklih dana bio u znaku mode. Čarobni Dioklecijanovi podrumi postali su modna oaza, zahvaljujući jedanaestom izdanju Monture, koja je donijela prijedloge poznatih domaćih dizajnera.

Kreacije koje podsjećaju na ljeto i atraktivni Dioklecijanovi podrumi stvorili su modnu čaroliju kakvu samo grad pod Marjanom može dati. Jedanaesto izdanje Monture okupilo je brojne zaljubljenice u modu pa je povijesni prostor bio pretijesan. 'Svaka ženska je najvjernija Monturi, više je vjernija Monturi nego svome mužu', kaže Nataša Bebić.

Pogledaj i ovo Bipa Fashion.hr (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Jedva čekamo! Najveće modno zbivanje u regiji: Bipa FASHION.HR najavljuje uzbudljiv modni program

Bili smo na snimanju nove kolekcije: Alduk nam je otkrio i koji su najveći izazovi modne industrije

Velika ljubiteljica Pirićevih komada je Danijela Martinović, koja je na Monturu stigla u društvu sestre Izabele. Popularna pjevačica je u rodnom gradu posljednjih dana punila baterije za nastupe na dvama predstojećim festivalima. 'Moje punjenje baterija je vrlo skromno. Stojim kući, u svome vrtu, sa svojim kornjačama, čitam', kaže Danijela. 

Najvažniji dalmatinski modni događaj nije propustila ni Iris Rajčić, koja je zbog 14 godina mlađeg nogometaša Marka Livaje, život u Hrvatskoj zamijenila onim u Rusiji.

Kako je bilo na modnim revijama i tko je sve došao pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene