Dani dioklecijana

'Sve dok ne dođete i vidite sve te ljude - nemate dojam kako je sve to!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Splitu večeras završavaju 11. Dani Dioklecijana. Četverodnevni zabavno-povijesni spektakl vratio je grad pod Marjanom u antičko doba.

Uloga cara ove je godine pripala glumcu Robertu Kurbaši, dok je caricu Prisku utjelovila aktualna Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak.

Pogledaj i ovo Shanaelle Petty, Marijana Rupčić i Marijana Kužina (Foto: PR) Koja čarolija Najljepše Hrvatice uhvaćene u privatnim trenucima: Ljepota i raskoš u kojima i one uživaju

Baš kao heroina iz Baywatcha: Spašava živote na splitskoj plaži

'Kada ti Ave Cezar kliče špalir dug jedno dva kilometra, kad dođeš na Peristil i u tom ambijentu osjetiš kako je to nekoć bilo samom Dioklecijanu, onda te malo prođu trnci', kaže Kurbaša. 'Sve do tog trenutka dok zapravo ne dođete tu i vidite sve te ljude, nemate dojam kako je sve to. Stvarno je bilo jako lijepo i čast mi je što sam bila Priska', složna je Barbara.

26-godišnja splitska misica, koja obožava glumu, je samo zbog ove tradicionalne manifestacije stigla iz Beča. Tremu je pobijedila uz carevu pomoć, za kojeg ima samo riječi hvale. Kako je bilo u Splitu, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene