Bubnjar i glumac

Ćubi otkrio Petku: Bio sam galebar!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

On je bubnjar koji je slučajno završio u glumačkim vodama. Damir Mihanović Ćubi gost je ovotjedne rubrike Petkom s Petkom u kojoj je prvi puta priznao da je nekad bio pravi galeb.

'Još uvijek nisam otkrio sve što imam u glavi. U meni ti je gužva ko u tramvaju za Črnomerec. Takva je gužva da čak i šofer mora voziti stojeći', rekao je komičar, zabavljač, voditelj i glumac Damir Mihanović Ćubi koji je ovog tjedna sjeo pred kamere voditelja Dalibora Petka.

Ćubi, koji je karijeru počeo kao bubnjar, rekao je da se nikad nije osjećao pjevačem, a slično je bilo i s glumačkim pozivom.

'Drago mi je kad me glumci oslovljavaju kao kolega', rekao je Ćubi, a koliko je to istina potvrdio je komičarev dobar prijatelj Vedran Mlikota koji mu je poklonio male konge, kako kažu idealne za bend Mladena Grdovića.

Više pogledajte u prilogu u kojem saznajte u kakvoj je klapi pjevao Ćubi, s kim će snimati duet te tko je u njegovoj rodbini naslijedio zabavljački talent.

Mihanović je otkrio i da je nekad bio pravi dalmatinski galebar, a svoju vještinu iskazao je na jednoj Poljakinji. Više vas čeka u ovotjednoj rubrici 'Petkom s Petkom'.

Pogledaj i ovo showbuzz Godina dana od smrti Luka Bulić ponovno zapjevao kao Kemal

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene