Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Damir Kedžo dao nam je nevjerojatne odgovore pa paprena pitanja.


Damir Kedžo sudjelovao je u Paprenim kuglicama IN magazina. Pred njim su bila brojna pitanja, a njegovi odgovori poprilično su nas razveselili.

Vezani članci Hrvoje Šalković (Foto: IN Magazin) Povratak Hrvoja Šalkovića: "Što bih promijenio? Ne bih bio s nekim curama s kojima nisam trebao biti" Slika nije dostupna Rastura i bećarac: "E moj Petko, biti će ti tlaka"

Tako je Kedžo priznao, da je žena, bio bi razuzdana striptizeta, da ne voli narodnjake, kao ni janjetinu ni nudističke plaže, ali zato voli burek nakon noćnog izlaska. 'Naravno da volim, zato i idemo van', našalio se Kedžo.

Ipak najzanimljivije ga je bilo slušati kada je otkrio između čega bi birao kada bi imao priliku biti pokusni kunić. Čarobna pilula za rast muškosti, injekcija za povećanje inteligencije ili krema za vječnu mladost? 'Nećemo se lagati. Pilula za povećanje muškosti. Dobro bi došlo 2-3 centimetara više', priznao je Kedžo i svih nasmijao.

Damira Kedžu i njegove genijalne transformacije, gledajte sveke nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato, a što je još otkrio o sebi pogledajte u našem video prilogu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.