2,3 cm?

PRIZNAO JE Damir Kedžo želi popiti čarobnu pilulu za rast muškosti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Damir Kedžo dao nam je nevjerojatne odgovore pa paprena pitanja.

Damir Kedžo sudjelovao je u Paprenim kuglicama IN magazina. Pred njim su bila brojna pitanja, a njegovi odgovori poprilično su nas razveselili.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Filip Detelić - 3 Ne pokušavajte to kod kuće Pogledajte što je Igor Mešin od muke napravio jer su mu zabranili da se zabavlja: "Hoćeš malo vode, brate?"

Tako je Kedžo priznao, da je žena, bio bi razuzdana striptizeta, da ne voli narodnjake, kao ni janjetinu ni nudističke plaže, ali zato voli burek nakon noćnog izlaska. 'Naravno da volim, zato i idemo van', našalio se Kedžo.

Ipak najzanimljivije ga je bilo slušati kada je otkrio između čega bi birao kada bi imao priliku biti pokusni kunić. Čarobna pilula za rast muškosti, injekcija za povećanje inteligencije ili krema za vječnu mladost? 'Nećemo se lagati. Pilula za povećanje muškosti. Dobro bi došlo 2-3 centimetara više', priznao je Kedžo i svih nasmijao.

Damira Kedžu i njegove genijalne transformacije, gledajte sveke nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato, a što je još otkrio o sebi pogledajte u našem video prilogu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene