Svega ima

Damir Kedžo objasnio kako mu se obožavateljice pokušavaju približiti: ''Jedna je otišla korak dalje, a zbog njih mi i dečki pišu''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Damir Kedžo - 1 In Magazin: Damir Kedžo - 2 In Magazin: Damir Kedžo - 3 In Magazin: Damir Kedžo - 4 In Magazin: Damir Kedžo - 5 In Magazin: Damir Kedžo - 6 In Magazin: Damir Kedžo - 7 In Magazin: Damir Kedžo - 8 In Magazin: Damir Kedžo - 9 Damir Kedžo i Helena Janjušević +12 Damir Kedžo i Helena Janjušević Galerija

Damir Kedžo ovih je dana u pripremama za čak tri lipanjska koncerta. Uz to ima i novu pjesmu, a broj njegovih obožavateljica povećava se svakog dana. Neke su u namjeri da se približe Kedži otišle korak dalje. Što je najneobičnije što su njegovi fanovi napravili, je li njegovo srce zauzeto te kako se nosi s gubitkom voljene bake, otkrio je za In magazin.

''Mnoge žene su mi pisale, ali ono što je interesantno i neki muškarci su se javili kaže - gledam sa curom spot, uspio si i mene rasplakati'', mnoge je svojom novom pjesmom rasplakao Damir Kedžo.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Za emotivnu baladu "U meni", kao i videospot, zaslužne su - tri žene.

''Ono što je super je da su žene vodile glavnu priču - menadžerica Snježana, Lu Jakelić koja je napisala pjesmu i moja draga Helena Janjušević'', otkriva Kedžo. 

Helena Janjušević nije samo u ulozi glumice, već je i režirala ovaj videospot. Druga glavna glumačka uloga pripala je Kedži koji je pokazao i svoju drugu stranu, onu kad se razljuti.

''Kad se razljutim jako se razljutim, ali se i brzo ugasim nisam jedan od onih koji drže to 100 godina ja to volim riještii odmah pa ajmo dalje'', kaže. 

I u ovoj pjesmi tema je, naravno, ljubav, a onih nesretnih imao je i Kedžo.

''Bilo je i takvih, ali trenutno ne, trenutno sam sretan sam sa sobom i lijepo mi je. Ja sam zaljubljen u život, u sve što radim, zaljubljen sam u ove koncerte što pripremamo i činjenicu da ću napokon stupiti pred publiku'', kaže. 

Napokon će stupiti pred publiku 12. lipnja u Varaždinu, 17. u Zagrebu, a 24. u Rijeci. Ova tri koncerta znače i njegov dugo čekani povratak na pozornicu, zbog kojeg osjeća i tremu i uzbuđenje.

''Kao kad sam u sedmom osnovne bio na školskoj priredbi i to se onda toliko čekalo. Takav je neki osjećaj treme i uzbuđenja kao da to čekam zbilja godinu dana i više imam osjećaj da se sve nekako vraća polako ali sigurno'', kaže. 

Prije dva mjeseca Kedžo je ostao bez bake, a taj ga je gubitak posebno pogodio.

''Gubitak voljene osobe je nešto što svi prođemo u životu i mislim da se svatko može poistovjetiti s tom tugom koju sam ja osjetio u tom trenutku jer je zbilja bilo brzo i nenadano i sve što me je naučila nosim i osjećam je ovdje i nikad neće nestati'', kaže. 

Baka Jela pratila je svaki korak njegove karijere.

''Veselila se pratiti ''Tvoje lice zvuči poznato'', veselila se svim mojim nastupima na televiziji, čekala spotove, tako da su i on i djed i cijela moja familija velika podrška'', priča Kedžo. 

Velika potpora su mu i obožavateljice.

''Ima ih dosta i jako su ažurne, jako su aktivne, čak sam čuo da imaju zajedničku grupu na instagramu gdje one sve to dijele, jako mi je drago zbog toga. Svake godine ih je sve više i više dođe svako malo neka poruka ja sam otvorila/otvorio fan page'', priča.

A bilo je među njima i onih koje su otišle korak dalje u namjeri da se približe Kedži.

''Dogodilo se da mi je jedna kampirala pred stanom tri dana, evo to mi se dogodilo'', otkrio je. 

Pravu priliku da vide i čuju omiljenog pjevača imat će Kedžini obožavatelji na koncertima kojih će, nada se, ovog ljeta biti što više.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene