Ima poklon za publiku!

Damir Kedžo Valentinovo će provesti po svom, a možda mu čak promijeni i vrijeme održavanja!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tijana Bogićević i Damir Kedžo Tijana Bogićević i Damir Kedžo Tijana Bogićević i Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo i Tijana Bogičević Damir Kedžo i Tijana Bogičević +1 Damir Kedžo i Tijana Bogičević Galerija

Beskompromisna ljubav jedino je na što Damir Kedžo pristaje. Povodom Valentinova zato svojoj publici poklanja pjesmu ''Hram'', gdje je svoj vokal udružio s Tijanom Bogičević, srpskom pop-pjevačicom s američkom adresom.

Damir Kedžo glazbeno je aktivniji nego ikad. Samo dva mjeseca prošlo je od posljednjeg, a već je stigao novi singl. 

''Pjesme zbilja izlaze kao po traci, ne zato što moraju, nego zbilja ima jako puno dobrih pjesama. I zašto ih ne onda pustit van da ih publika čuje. Nema smisla čekati. U prošloj godini našao sam dovoljno zena i dobro sam se odmorio i volio bih prebaciti, sad već imamo mjenjače s 8 brzina, pa evo u 8. brzinu. Juriti i raditi'', kaže Kedžo. 

Kedžo, čini se, ima dobar recept za hit, a ne bježi ni od dueta. Nakon Domenike, Zsa Zse i Medee, vokal je spojio s Tijanom Bogičević, srpskom pop-pjevačicom s američkom adresom.

''Tijana je vrhunski pjevač, a emocijom i pristupom pjevanju slična je meni i mislim da smo se tu dosta dobro poklopili'', priča. 

Pjesma ''Hram'' bezvremenska je priča o ljubavi koja nas ovog puta vodi u spektakularni srednjovjekovni gradić Brseč, smješten na litici obale liburnijske rivijere.

''Radi se o hramu, to jest ljubavi koja je nekako hram svima nama, kad nađeš utočište u toj jednoj osobi i gdje je ta ljubav koju osjećate jedno prema drugome zbilja kao nekakav hram, gdje bježite od cijelog svijeta, u naručje jedno drugome.

Za potrebe snimanja Damir je prvi put zajahao konja, a usvojiti lekcije trenerice morao je u samo nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek ''Rasturio si!'' Houdek poslije oštrih kritika na Doru pohvalio jednog izvođača u drugom polufinalu, pogađate o kome je riječ?

''Hram'' je Kedžin i Tijanin poklon publici za Valentinovo. A Valentinovo će Kedžo, čini se, provesti sam.

''S obzirom na to da imam jako puno posla u posljednje vrijeme, mislim da ću ga provesti u krevetu, ležati i spavati, mislim da će mi to biti idealno Valentinovo. Kad budem gotov s obvezama, priuštit ću si Valentinovo, sam ću odabrati datum, tipa 14. 3.'', zaključio je. 

Kedžino srce još uvijek je, čini se, slobodno, no manjka mu vremena. Naime, Kedžo se vraća na scenu showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. All stars sezona svakako obećava!

''Jedva čekam ubaciti se u cijeli projekt, jedva čekam biti netko drugi svaki tjedan i vidjeti koliko sam napredovao kao izvođač u ove 4 godine, odnosno 5 otkad sam bio u showu'', kaže. 

Mi ne sumnjamo da je to sve od Damira Kedže. On iz osme brzine jednostavno ne iskače. Samo da se još vrate dugoočekivani koncerti. Tada će njegovo srce biti na mjestu!

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina +0 Albina Celebrity Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić (Foto: PR) Nina Kraljić (Foto: Instagram) +0 Nina Kraljić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: ''Mene je jako teško pobijediti, ali sve znam i sve mi je jasno''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene