Dalibor Petko kakvog još nikad niste vidjeli.


Ono o čemu mnogi samo sanjaju, za rukom je pošlo našem Daliboru Petku. Voditelj je zaplesao u ansamblu Lado. Naravno, samo tijekom njihove probe.

Vezani članci Mate Bulić sa suprugom Zdenkom i kćerkom Katjom (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Mate Bulić priprema tri koncertna spektakla, a na jedan mu dolazi najstarija obožavateljica sa zanimljivom pričom Vesna Pisarović - 1 Vesna Pisarović otkrila zašto ne govori o braku sa sinom poznatog političara: "Bolje da šutim"

"Ja sam duboko udahnuo i jedva čekam", rekao je voditelj uoči proba na kojima je učio koreografiju s članovima prestižnog ansambla. Petka su odjenuli u nošnju nazvanu Slavonija, koja je samo jedna iz bogate riznice ansambla. I dok se Petko spremao, ansambl je vrijedno uvježbavao program za nadolazeći godišnji koncert, koji će se održati u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku i Splitu.

Naučivši samo dio koreografije, Petko se pošteno umorio! "Mislim da sam u ovom kratkom periodu odmah izgubio neke kile - što je dobro. S druge strane, ovaj kaput je toliko težak da imam muskulfiber već", rekao je Petko. Priznao je i da je imao tremu, iako je to teško povjerovati kad je slavni voditelj u pitanju. "Bila mi je nevjerojatna trema. Znaš ono ući među najbolje plesače i pjevače u Hrvatskoj i sad ja tu nešto tamo cupkam. Mislio sam si ono - samo se nemoj osramotiti", zaključio je Petko.

Kako je izgledalo Petkovo učenje plesnih koraka, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.