Dalibor Petko kakvog još nikad niste vidjeli.


Ono o čemu mnogi samo sanjaju, za rukom je pošlo našem Daliboru Petku. Voditelj je zaplesao u ansamblu Lado. Naravno, samo tijekom njihove probe.

Vezani članci Siniša Vuco Vuco je mršaviji 40 kilograma, a sad predstavlja i nastavak legendarnog hita "Volim piti i ljubiti", poslušajte! Unuka iznenadila svog djeda (Screenshot: Video) Suze i emocije! Unuka iznenadila svog voljenog djeda: "Ne znam kako bih to opisao!"

"Ja sam duboko udahnuo i jedva čekam", rekao je voditelj uoči proba na kojima je učio koreografiju s članovima prestižnog ansambla. Petka su odjenuli u nošnju nazvanu Slavonija, koja je samo jedna iz bogate riznice ansambla. I dok se Petko spremao, ansambl je vrijedno uvježbavao program za nadolazeći godišnji koncert, koji će se održati u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku i Splitu.

Naučivši samo dio koreografije, Petko se pošteno umorio! "Mislim da sam u ovom kratkom periodu odmah izgubio neke kile - što je dobro. S druge strane, ovaj kaput je toliko težak da imam muskulfiber već", rekao je Petko. Priznao je i da je imao tremu, iako je to teško povjerovati kad je slavni voditelj u pitanju. "Bila mi je nevjerojatna trema. Znaš ono ući među najbolje plesače i pjevače u Hrvatskoj i sad ja tu nešto tamo cupkam. Mislio sam si ono - samo se nemoj osramotiti", zaključio je Petko.

Kako je izgledalo Petkovo učenje plesnih koraka, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.