Dalibor Petko izvukao je kraći kraj.


U ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom" gostovao je Dražen Zečić. Natječući se protiv Dražena Zečića, u izazovu koliko poznajemo jedno drugoga, voditelj IN Magazina, Dalibor Petko izvukao je kraći kraj.

Vezani članci Dražen Mavrić (Foto: Dnevnik.hr) Istaknuta lica Nove TV na Weekend Media Festivalu: "Televizija kao medij samo raste" Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Novi voditelj ''Supertalenta'' otkrio nam je postoji li strah od novog projekta i negativnih komentara

Petko je naime izgubio u izazovu te je morao obrijati bradu i brkove. Ostao je tako Petko bez svog prepoznatljivog imidža.  Priliku da ga brije dobila je pjevačica Ivana Kovač, uz profesionalnog brijača Marka Šimunovića, a u kreiranju novog Daliborovog imidža, uključila se i njegova kolegica Renata Končić Minea.

''Željeli smo u emisiji obrijati Dražena Zečića, a on je pristao pod uvjetom da se natječemo jedan protiv drugog. Želio je fair play no koji sam pristao. Ni u primisli mi nije bilo da bih mogao izgubiti, jer sam se dobro pripremio za emisiju. Ekipa In Magazina je sastavljala pitanja i niti jedan od nas nije znao što će nas pitati, a ja sam 'pao' na banalnim pitanjima, točnije presudila mi je pogrešna procjena broja cipele koji Zeko nosi', ispričao je Petko, koji bradu nije brijao pune dvije godine.

''Ovakav imidž imao sam prije desetak godina, dok sam još bio student. Teško mi se naviknuti na promjenu, a najviše se iznenadim ujutro kad se pogledam u ogledalo'', izjavio je Petko.

Kako je tekla Petkova drastična promjena izgleda pogledajte u videu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.