Dalibor Petko izvukao je kraći kraj.

Galerija


U ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom" gostovao je Dražen Zečić. Natječući se protiv Dražena Zečića, u izazovu koliko poznajemo jedno drugoga, voditelj IN Magazina, Dalibor Petko izvukao je kraći kraj.

Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr)
Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 4

Petko je naime izgubio u izazovu te je morao obrijati bradu i brkove. Ostao je tako Petko bez svog prepoznatljivog imidža.  Priliku da ga brije dobila je pjevačica Ivana Kovač, uz profesionalnog brijača Marka Šimunovića, a u kreiranju novog Daliborovog imidža, uključila se i njegova kolegica Renata Končić Minea.

Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr)
Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 14

''Željeli smo u emisiji obrijati Dražena Zečića, a on je pristao pod uvjetom da se natječemo jedan protiv drugog. Želio je fair play no koji sam pristao. Ni u primisli mi nije bilo da bih mogao izgubiti, jer sam se dobro pripremio za emisiju. Ekipa In Magazina je sastavljala pitanja i niti jedan od nas nije znao što će nas pitati, a ja sam 'pao' na banalnim pitanjima, točnije presudila mi je pogrešna procjena broja cipele koji Zeko nosi', ispričao je Petko, koji bradu nije brijao pune dvije godine.

Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr)
Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 9

''Ovakav imidž imao sam prije desetak godina, dok sam još bio student. Teško mi se naviknuti na promjenu, a najviše se iznenadim ujutro kad se pogledam u ogledalo'', izjavio je Petko.

Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr)
Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 13

Kako je tekla Petkova drastična promjena izgleda pogledajte u videu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.