Svaka čast

Suze i emocije! Unuka iznenadila svog voljenog djeda: "Ne znam kako bih to opisao!"

Unuka iznenadila svog djeda (Screenshot: Video) Unuka iznenadila svog djeda (Screenshot: Video) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Unuka iznenadila svog djeda (Screenshot: Video) Galerija

Mate Bulić iznenadio je svog obožavatelja, gospodina Iliju Nikolića. A sve na inicijativu njegove unuke Anamarije.

Dalibor Petko ugostio je ovog tjedna Matu Bulića u rubrici u kojoj priređuje iznenađenje za obožavatelje naših zvijezda. Ovog puta dobio je zadatak iznenaditi gospodina koji obožava Matu Bulića. Njegova brižna unuka Anamaria Nikolić poslala je Petku pismo u želji da iznenadi svog djeda za 73. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Prisjetili se početka Ljubav obožavateljice i njenog idola! Evo kako je počela njihova veza...

Djed Ilija obožava pjesme poznatog glazbenika. Osim djedovog rođendana, slavi se u obitelji i godišnjica braka djeda i bake - i to ona 50. Mate je tom prigodom u ruke dobio tortu, a Anamaria pokucala na vrata svojih najdražih. Djed se šokirao. "Ja ne znam kako bih to opisao! Iznenađenje veliko", kazao je Ilija Nikolić nakon iznenađenja. Sretna Anamaria skoro se rasplakala govoreći o svojoj baki i djedu, kojima je pripremila iznenađenje. "Puno su mi pomogli u životu, bili uvijek uz mene", rekla je Anamaria.

Što su još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Unuka iznenadila svog djeda (Screenshot: Video) Unuka iznenadila svog djeda (Screenshot: Video)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene