Mate Bulić iznenadio je svog obožavatelja, gospodina Iliju Nikolića. A sve na inicijativu njegove unuke Anamarije.

Galerija


Dalibor Petko ugostio je ovog tjedna Matu Bulića u rubrici u kojoj priređuje iznenađenje za obožavatelje naših zvijezda. Ovog puta dobio je zadatak iznenaditi gospodina koji obožava Matu Bulića. Njegova brižna unuka Anamaria Nikolić poslala je Petku pismo u želji da iznenadi svog djeda za 73. rođendan.

Vezani članci Mate Bulić i gost (Foto: Dnevnik.hr) "Kralj dijaspore" još jednom pokazao veliko srce: Održao koncert za pomoć najpotrebitijima Slika nije dostupna Ljubav obožavateljice i njenog idola! Evo kako je počela njihova veza...

Djed Ilija obožava pjesme poznatog glazbenika. Osim djedovog rođendana, slavi se u obitelji i godišnjica braka djeda i bake - i to ona 50. Mate je tom prigodom u ruke dobio tortu, a Anamaria pokucala na vrata svojih najdražih. Djed se šokirao. "Ja ne znam kako bih to opisao! Iznenađenje veliko", kazao je Ilija Nikolić nakon iznenađenja. Sretna Anamaria skoro se rasplakala govoreći o svojoj baki i djedu, kojima je pripremila iznenađenje. "Puno su mi pomogli u životu, bili uvijek uz mene", rekla je Anamaria.

Što su još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Unuka iznenadila svog djeda (Screenshot: Video)
Unuka iznenadila svog djeda (Screenshot: Video)