teret slave

Samozatajni Dado osvaja srca obožavateljica: "Imam puno Instagram zahtjeva"

Dado Čosić (FOTO: Pixsell) Dado Čosić (FOTO: Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dado Čosić (FOTO: Pixsell) +0 Dado Čosić (FOTO: Pixsell) Galerija

Simpatije gledatelja Dado Ćosić pobrao je ulogom u seriji "Čista ljubav". Uloga simpatičnog Blaža donijela mu je i mnoštvo komplimenata nježnijeg spola.

Glumac Dado Ćosić već je osvojio gledatelje kao simpatični Blaž u seriji "Čista ljubav". Njegov je lik jedan od omiljenih, zato ga čak i zaustavljaju na ulici. Ovaj nagrađivani glumac trenutačno igra čak dvije uloge u maštovitoj priči "Alisa u zemlji čudesa".

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

U ovoj svima dobro poznatoj priči on tumači dvije uloge - onu kuharice i Ludog klobučara. A to je, priznaje, prilično zahtjevno. "Znojno! Dobro dijelovi su jako različiti, kuharica se pojavljuje zajedno sa vojvotkinjom koju igra Edvin Liverić i taman imam dovoljno vremena za presvući se da uđem u Klobučara", pojašnjava Dado.

Dado Čosić (FOTO: Pixsell) Dado Čosić (FOTO: Pixsell)

Ni drugi glumci nisu imali nimalo jednostavan zadatak. Edvin Liverić veći dio predstave odradio je na koljenima, a ni Alisa nije mirovala. Živopisni likovi, glazba i sama priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kao Klobučar, kuharica ili pak Blaž u seriji Čista ljubav, Dado Ćosić osvaja i publiku i kritiku. Već tri mjeseca gledamo ga kao Blaža, a upravo je njegov lik mnogima i omiljen. "Jako mi se sviđa kako se taj lik razvija, u tom smislu je, nikad ne znaš kako se epizode pišu onda nikad ne znaš što će te dočekati", kaže Dado.

Od početka prikazivanja serija bilježi velik uspjeh. A Dado kaže da je to i sam osjetio. "Nikada nisam bio dio nečeg takvog što ima takvu gledanost. Nedavno me jedna žena na Dolcu, hvatala me za rame, pitala je da li me rame boli, budući da sam provaljivao vrata", kaže Dado.

Dado Čosić (FOTO: Pixsell) Dado Čosić (FOTO: Pixsell)

I dok mu za dobru ulogu ništa nije teško napraviti, biti pod povećalom javnosti malo mu teže pada, pa tako i komplimenti gledateljica. "Ne znam se s time nositi, a imam puno Instagram zahtjeva", kaže Dado.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene