Pretvorio u pjesmu

Sandijeva drama iz privatnog života: 'Ja sam donio te loše vijesti'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Da sam te noći zaprosio nju' stihovi su nove pjesme Sandija Cenova koju izvodi u duetu s iskusnim rockerom Mladenom Vojičićem Tifom. Riječ je o još jednoj autobiografskoj pjesmi iz Sandijeve radionice, a koja bi mogla biti putokaz svim onim muškarcima koji predugo čekaju s postavljanjem sudbonosnog pitanja.

Popularni glazbenik Sandi Cenov iz svoje glazbene kuhinje donosi nam novu poslasticu. Naime, snimio je novu pjesmu imena 'Svadba', inspiriranu događajem iz svojeg života. 

Pogledaj i ovo Sandi Cenov (Foto: PR) - 2 Novi singl i spot! Sandi godinama patio zbog prekida: "Nisam napravio sve što je trebalo, godinama mi je bilo u glavi da sam kriv"

'Na drugom vjenčanju mama je plakala od sreće, a na prvom od tuge'

'Pjesma je inspirirana stvarnim događajem iz života , ja sam bio donosioc tih loših vijesti da mu se prva ljubav udaje i da je svadba na pomolu te mi je to bilo nit vodilja za pjesmu i pjesma priča da se vraćam u svoj stari mali grad', objasnio je Sandi.

Pjesma koja je u dva tjedna na Youtubeu preslušana čak više od 16 tisuća puta duet je Sandija i Mladena Vojčića Tife. Glazbenik nam priznaje kako je suradnja s bivšim pjevačem Bijelog Dugmeta ispunjenje njegova dječačkog sna. Svu veličinu svojeg divljenja legendarnom Tifi osjetio je tijekom snimanja pjesme kada ga je obuzela velika trema.

Ovom pjesmom Sandi najavljuje svoj novi album 'Kad sve zbrojimo', koji je svojevrsni kolaž emotivnih sjećanja i dvadesetak godina karijere. Upitali smo ga i što bi u njemu promijenio i je li zbog nečega zažalio. Sandi koji je 90-tih bio velika dance zvijezda svojevremeno je iskreno progovarao o svojim vezama s nježnijim spolom. Uspješne dance hitove pratile su i horde obožavateljica koje su katkad ispisivale grafite na njegovoj kući ili na sve načine pokušavale komunicirati s tinejdžerskom zvijezdom.

'Poštar mi je zvonio svakodnevno jer nije mogao ugurati pisma u sandučić koliko je na dnevnoj bazi dolazilo što je bilo fora', prisjetio se Sandi. Što je popularni pjevač još otkrio saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene