U rekordnom roku od samo četiri godine postojanja dečki iz jedinog domaćeg country benda ostvarili su uspjeh o kakvom nisu ni sanjali.


Iako zvuče kao da su rođeni u Teksasu, Country Strike je hrvatski bend. U žestokoj borbi na natjecanju u Teksasu pomeli su konkurenciju i osvojili čak dvije nagrade.

Vezani članci Andrea Šušnjara i Mario Juričić Andrea Šušnjara uklonila sve fotke s dečkom s društvenih mreža, pa poslije raznih šuškanja objasnila što točno stoji iza toga! Tomislav Bralić - 1 Tomislav Bralić ispričao kako održava glazbenu kondiciju, a i što će sve otkriti knjiga o 35 godina postojanja Klape Intrade

Postići to u zemlji koja je koljevka contrija je uistinu pravi podvig. Uz to, zasvirali su i s jedinim od najutjecajnijih country izvođača u svijetu, Daleom Watsonom.

Osim svojih, Country Strike izvodi i pjesme drugih izvođača. Zasad najčešće nastupaju na motorijadama i zagrebačkim klubovima.

Osim što je gitarist Country Strikea, Robert je poznat i po tome što ručno izrađuje gitare. Iako je s 25 godina najmlađi Hrvat koji se bavi tim poslom pošlo mu je za rukom izraditi gitare brojnim uspješnim glazbenicima.

Dečki se sada pripremaju za ponovni nastup u Teksasu i nadaju se kako će ove godine, ako ne nadmašiti, onda barem ponoviti prošli uspjeh.

Njihovu priču pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.