Svaka čast

POMELI KONKURENCIJU Domaći dečki postigli nevjerojatan uspjeh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U rekordnom roku od samo četiri godine postojanja dečki iz jedinog domaćeg country benda ostvarili su uspjeh o kakvom nisu ni sanjali.

Iako zvuče kao da su rođeni u Teksasu, Country Strike je hrvatski bend. U žestokoj borbi na natjecanju u Teksasu pomeli su konkurenciju i osvojili čak dvije nagrade.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Postići to u zemlji koja je koljevka contrija je uistinu pravi podvig. Uz to, zasvirali su i s jedinim od najutjecajnijih country izvođača u svijetu, Daleom Watsonom.

Osim svojih, Country Strike izvodi i pjesme drugih izvođača. Zasad najčešće nastupaju na motorijadama i zagrebačkim klubovima.

Osim što je gitarist Country Strikea, Robert je poznat i po tome što ručno izrađuje gitare. Iako je s 25 godina najmlađi Hrvat koji se bavi tim poslom pošlo mu je za rukom izraditi gitare brojnim uspješnim glazbenicima.

Dečki se sada pripremaju za ponovni nastup u Teksasu i nadaju se kako će ove godine, ako ne nadmašiti, onda barem ponoviti prošli uspjeh.

Njihovu priču pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene