Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vodimo vas u Sao Paulo, grad u kojem će u utakmici s Brazilom hrvatska nogometna reprezentacija otvoriti Svjetsko nogometno prvenstvo.


U Sao Paulou, gradu od 11 milijuna stanovnika, bili smo u Muzeju nogometa. To je mjesto koje mora posjetiti svaki nogometni obožavatelj. Vodimo vas i u Rio de Janeiro, i to kako bismo vam pokazali atmosferu uoči početka Mundiala na jednoj od najpoznatijih plaža svijeta, legendarnoj Copacabani.

Vezani članci Slika nije dostupna Oni misle da znaju tko će večeras pobijediti! Slika nije dostupna Slavni nogometaš je ponosan - na dresu joj piše ....

Očekuje se da će oko 850 000 inozemnih ljubitelja nogometa doputovati u Brazil. Radovi su još u tijeku, a gradi se ekran od čak 133 metra, na kojem će se moći uživo gledati utakmice. Kako bi privukli jos vise gostiju, ugostitelji su pripremili domaće delicije te glazbeni program.

Zajedno za 'vatrene' uz 'Najbolji tim' - Barune i Green Gold Summer bar!

Veliki se redovi stvaraju i kad je riječ o kupnji ulaznica za Svjetsko prvenstvo. Mnogi su od ranog jutra čekali da se otvore blagajne. Neki su bili toliko lukavi pa su ponijeli stolce i ležajeve.
Kako je Brazilcima nogomet apsolutna svetinja , u Sao Paulu se otvorio prvi nogometni muzej.

Poznato je kako je brazilska reprezentacija sa svojih pet Fifinih naslova svjetskih prvaka najuspješnija na svijetu. Ronaldo, Ronaldinho, Romario, ali veliki dio izložbe posvećen je prema mnogima, najboljem nogometašu na svijetu.

Nakon utakmice Pele je svoj dres darovao izborniku Mariju Zagallu i otada je nitko nije vidio. Bar ne sve do muzeja.

Što vas sve još očekuje u Brazilu, pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook