Održano je peto izdanje međunarodnog nadmetanja u ribolovu na velike trofeje 'Big game 2015'. Za sjajnu atmosferu tradicionalno se pobrinula energična Colonia, a među natjecateljima nije nedostajalo ni poznatih lica.


Komiža se proteklog vikenda ljuljala u ritmu Colonijinih hitova. Energična Indira do usijanja je dovela atmosferu na zatvaranju petog izdanja 'Big gamea 2015.'

PROŠLO JE 20 GODINA Colonia predstavila novi album, a imaju i pojačanje - Valeriju i Miroslava

Vezani članci Indira Levak Ovakvu Indiru još nismo vidjeli! Neobična haljina sigurno će se komentirati, a posebno su upečatljive visoke čizme Indira Levak Pogledajte kako je Indira izgledala 1998. kad je nastupala na Dori i koliko se promijenila

Popularni danceri su postali zaštitni znak sjajne zabave na ovom prestižnom nadmetanju u komiškom akvatoriju. 'Zamislite tu kombinaciju +40 i Colonije!', poručila je uvijek nasmiješena Indira. I dok se na sceni snalazi kao riba u vodi, ribolov joj, priznaje, baš i ne ide od ruke.

Zbog svakodnevnih koncerata, popularna pjevačica će u morskim radostima uživati tek u rujnu, a sa suprugom najradije, kaže, bira skrivene uvale. 'Lijepo, mir, tišina, joj, neka barkica, dobra hranica, ponijela bih i malo kulena... malo vinčeka, ima li što bolje?', pita se Indira.

Na Komiži smo zatekli i oca Gorana Ivaniševića, Srđana, koji je već treću godinu na Big gameu i koji na godinu 80% svojeg vremena provodi upravo na Visu. Iako je prošlo 14 godina od Goranova osvajanja Wimbledona, ljudi i danas na ulici prilaze njegovu ocu. Kako je bilo u Komiži, pogledajte u prilogu inMagazina.   

Bilo nam je divno u Komiži!

Posted by Colonia on Sunday, July 19, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook