Indira uvijek nasmijana

Sa suprugom bira skrivene uvale: 'Ponijela bih i malo kulena!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Održano je peto izdanje međunarodnog nadmetanja u ribolovu na velike trofeje 'Big game 2015'. Za sjajnu atmosferu tradicionalno se pobrinula energična Colonia, a među natjecateljima nije nedostajalo ni poznatih lica.

Komiža se proteklog vikenda ljuljala u ritmu Colonijinih hitova. Energična Indira do usijanja je dovela atmosferu na zatvaranju petog izdanja 'Big gamea 2015.'

Pogledaj i ovo In Magazin: Indira Levak - 2 tko voli motore, a tko vinograd? Skrivene strasti domaćih zvijezda: Sviraju harmoniku, voze bijesne motore i hodaju po žeravici!

PROŠLO JE 20 GODINA Colonia predstavila novi album, a imaju i pojačanje - Valeriju i Miroslava

Popularni danceri su postali zaštitni znak sjajne zabave na ovom prestižnom nadmetanju u komiškom akvatoriju. 'Zamislite tu kombinaciju +40 i Colonije!', poručila je uvijek nasmiješena Indira. I dok se na sceni snalazi kao riba u vodi, ribolov joj, priznaje, baš i ne ide od ruke.

Zbog svakodnevnih koncerata, popularna pjevačica će u morskim radostima uživati tek u rujnu, a sa suprugom najradije, kaže, bira skrivene uvale. 'Lijepo, mir, tišina, joj, neka barkica, dobra hranica, ponijela bih i malo kulena... malo vinčeka, ima li što bolje?', pita se Indira.

Na Komiži smo zatekli i oca Gorana Ivaniševića, Srđana, koji je već treću godinu na Big gameu i koji na godinu 80% svojeg vremena provodi upravo na Visu. Iako je prošlo 14 godina od Goranova osvajanja Wimbledona, ljudi i danas na ulici prilaze njegovu ocu. Kako je bilo u Komiži, pogledajte u prilogu inMagazina.   

Bilo nam je divno u Komiži!

Posted by Colonia on Sunday, July 19, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene