Snimanje na otoku

Ovih dana boravi na Visu: Evo što je Ivani Nanut pošlo za rukom s hladnim Colinom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oskarovac Colin Firth jedan je od onih klasičnih britanskih šarmera koji privlače neupitnu romantičnu pozornost majke, supruge, sestre ili bake. Najzanimljivije od svega je to što se on pritom uopće ne trudi.

Za razliku od pristupačnog i susretljivog Piercea Brosnana, koji na otoku Visu ovih dana potpisuje autograme i fotografira se s obožavateljima, oskarovac Colin Firth malo je hladniji i zatvoreniji po tom pitanju. U razgovoru s njim, naša ga je Ivana Nanut ipak uspjela nasmijati.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Oskarovac Colin Firth jedan je od onih klasičnih britanskih šarmera koji privlače neupitnu romantičnu pozornost majke, supruge, sestre ili bake. Najzanimljivije od svega je to što se on pritom uopće ne trudi. Još je k tome hladan kao špricer. Barem dok ne razbijete onaj prvi led.

Colin je ušao u povijest još prije 22 godine, igrajući lik mladog gospodina Darcyja u britanskom serijalu "Ponos i predrasude". Ova šetnja u mokroj košulji postala je kultni televizijski trenutak 90-ih. Mediji mu od milja tepaju - seks simbol koji zna glumiti. Ako pitate Colina, pokušavati biti sexy za njega je jezivo. Colin je velik dio djetinjstva proveo u Nigeriji, zahvaljujući ocu koji je radio za njihovu Vladu.

Gluma ga je oduvijek zanimala, a da je itekako dobro izabrao, dokaz su pregršt filmskih nagrada te Oscar za najboljeg glumca u filmu "Kraljev govor". 19 godina je u braku s producenticom i spisateljicom Livijom, s kojom ima dvoje djece. Često uzme pauzu od snimanja filmova, kako bi živio miran i povučen zivot, daleko od svjetla reflektora. Što nam je svojedobno otkrio Firth, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene