Andrea Šušnjara jedva se kretala u haljini napravljenoj od nakita, a Maja Šuput poljubila je Dalibora Petka. Provjerite što se još događalo na CMC festivalu.


Vodice su ovog vikenda bile središte domaće glazbe. U revijalnom izdanju CMC festivala nastupao je 31 izvođač, a podijeljene su i nagrade u kojima je Ivan Zak ponovno potvrdio da je najveći miljenik publike.

Vezani članci Slika nije dostupna Golišave vs. odjevene: "Treba biti malo elegantniji nego običnih noći" Slika nije dostupna JESU LI UPRAVO PRIZNALI VEZU? Preslatki Maja i Marko imaju čak i svoje koreografije

Džepna venera Andrea Šunjara uspjela je zaraditi odlične kritike na račun stylinga. Njezina haljina bila je napravljena od nakita. Zgodna plavuša izgledala je briljantno. 'Užasno je teška, ima 10 kila sigurno u njoj, ima 70 metara lanca, tisuću kristala, tako da jedva čekam ovo sada skinuti, sad je bilo dosta', rekla je Andrea o haljini.

Za zagrijavanje atmosfere pobrinuli su se Maja Šuput i voditelj Dalibor Petko koji su iznenadili vrućim poljupcem. Osim toga, Lana Jurčević kumovala je jednoj prosidbi. Njenu plesačicu i prijateljicu na stageu je zaprosio dečko, a u organizaciji je pomogla pjevačica. 'Presretna sam. Počela sam udavati svoje plesačice', rekla je. Što su nam još otkrile brojne slavne zvijezde u Vodicama, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.