CMC festival

KAD SE OKUPI ESTRADA Tulumarilo se cijeli vikend u Vodicama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Šušnjara jedva se kretala u haljini napravljenoj od nakita, a Maja Šuput poljubila je Dalibora Petka. Provjerite što se još događalo na CMC festivalu.

Vodice su ovog vikenda bile središte domaće glazbe. U revijalnom izdanju CMC festivala nastupao je 31 izvođač, a podijeljene su i nagrade u kojima je Ivan Zak ponovno potvrdio da je najveći miljenik publike.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Džepna venera Andrea Šunjara uspjela je zaraditi odlične kritike na račun stylinga. Njezina haljina bila je napravljena od nakita. Zgodna plavuša izgledala je briljantno. 'Užasno je teška, ima 10 kila sigurno u njoj, ima 70 metara lanca, tisuću kristala, tako da jedva čekam ovo sada skinuti, sad je bilo dosta', rekla je Andrea o haljini.

Za zagrijavanje atmosfere pobrinuli su se Maja Šuput i voditelj Dalibor Petko koji su iznenadili vrućim poljupcem. Osim toga, Lana Jurčević kumovala je jednoj prosidbi. Njenu plesačicu i prijateljicu na stageu je zaprosio dečko, a u organizaciji je pomogla pjevačica. 'Presretna sam. Počela sam udavati svoje plesačice', rekla je. Što su nam još otkrile brojne slavne zvijezde u Vodicama, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene